1000'den fazla katılımcı ile birlikte gerçekleşen Tech.eu Summit 2023'te neler yaşandı?

Avrupa'daki girişim ve yatırım ekosistemini bir araya getiren Tech.eu Summit 2023, Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de ikinci kez gerçekleşti.

Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Londra merkezli Tech.eu'yu satın aldığımızı ilk olarak 2021 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Tech.eu'yu satın alarak başlattığımız Avrupa açılımı tüm hızıyla devam ediyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de ilk Tech.eu Summit'i gerçekleştirmiştik.

Aradan geçen 1 yılın ardından yine Brüksel'de Brussels Expo'da Tech.eu Summit 2023'i gerçekleştirdik. Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Avrupa bizi büyük bir ilgiyle karşıladı. Konferansa geçmeden önce 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiğimiz VIP resepsiyon ile başlayalım.

Tech.eu Summit 2023'ün VIP resepsiyonu geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Brüksel'de yer alan en güzel yapılardan biri olan Brussels Town Hall'da gerçekleşti. Tech.eu Summit 2023 VIP resepsiyonumuza hem ülkemizden hem de tüm dünyadan girişim ve yatırım ekosisteminin önemli isimleri katıldı.

1000'den fazla katılımcı

100'e yakın konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile gerçekleşen Tech.eu Summit 2023'ün zengin bir programa sahip olduğunu da ekleyelim. Geçtiğimiz yıl iki salon ile katılımcılarımızın karşısına çıkmıştık. Bu yıl ise iki salonumuzun üzerinde bir de Startup Stage yani Girişim Sahnesi de eklendi.

Startup Stage 

Startup Stage'de toplamda 20 girişim yer aldı. Sahnemizde yer alan girişimler, 5 dakika boyunca girişimleri ile ilgili başarılı sunumlar gerçekleştirdi. Startup Stage'de yer alan girişimler ise Ancora.ai, Blackcatcard, Catch Jobs, Docyrus, eAgronom, EAS Project, Fit-For-Purpose Technologies, Fundcraft, Homevest, Jobgether, Kantify, Leexi, Lúnasa Space, Sanction Scanner, Simplisales, Skypuzzler ApS, SmartStamp, Transmutex ve Zero Labs. Startup Stage'de yer alan girişimlerin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Inspire ve Grow sahneleri 

Inspire ve Grow isimli sahnelerimizde ise çeşitli panel ve sunumlar gerçekleşti. Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ve Tech.eu kurucusu Robin Wauters'ın açılış konuşması ile başlayan Inspire salonu, gün boyunca önemli konuşmacıları ağırladı.

Konuşmacılarımız arasında Avrupa Parlamentosu Üyesi Eva Maydell, Avrupa İnovasyon Konseyi direktörü Jean-David Malo, European Investment Fund CEO'su Marjut Falkstedt, Wolt CEO'su Miki Kuusi ve Basecamp & HEY kurucu ortağı David Heinemeier Hansson gibi önemli isimlerin yer aldığını da ekleyelim.

100'e yakın konuşmacıya sahip olan Tech.eu Summit 2023'te en çok konuşulan konular arasında ise Web3, girişim ekosistemindeki yatırımlar, sürdürülebilirlik, yatırım stratejileri, yeşil teknolojiler ve Avrupa'daki girişim ekosistemi gibi önemli konular yer aldı.

Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Brüksel'de böylesine büyük bir ilgi ile karşılanmak bizler için gurur kaynağı oldu. Son olarak önümüzdeki süreçte hem Webrazzi hem de Tech.eu etkinliklerinin tüm hızıyla devam edeceklerini de ekleyelim. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.