SPONSORLU

İnci Radar, girişimcileri inovasyona çağırıyor

İnci Radar, Maxion İnci Jant Grubu ile birlikte, “Jant Yüzey Koruması” ve “Hibrit Malzemelerle Çok Parçalı Jant/Lastiksiz Jant” başlıklarında uluslararası inovasyon çağrısı kapsamında girişimcileri inovasyona davet ediyor.
İnci Radar, girişimcileri inovasyona çağırıyor

Ülkemizin köklü kurumlarından İnci Holding’in açık inovasyon programı İnci Radar, girişimci firmaları Uluslararası İnovasyon çağrısına davet etti. İnci Radar, Maxion İnci Jant Grubu ile birlikte girişimci firmalara “Jantın zarar görmesini önlemek için yeni yüzey koruması teknolojileriyle ve  farklı malzemelerle hibrit jant üretiminde destek olun” çağrısında bulundu. Çağrıya katılmak isteyen firmalar, başvurularını 30 Haziran 2023 tarihine kadar https://inciradar.com/ üzerinden yapabilecekler.

İnci Radar, teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimcileri, İnci Holding ve ağındaki tüm profesyonellerle bir araya getirerek girişimcilere işlerini büyütme, sektör oyuncuları ise mevcut sorunlarına çözüm fırsatları bulabilecekleri bir ekosistem sağlıyor.

Girişimcilere 3 koldan destek

İnci Radar’a, İnci Holding’in stratejik odak alanlarıyla paralel şekilde enerji depolama, Endüstri 4.0, otomotiv, tedarik zinciri-lojistik ve endüstride sürdürülebilirlik alanlarında çözüm sunacak teknoloji şirketleri başvurabiliyor. Program, ağ oluşturma, mentorluk-danışmanlık ve doğrudan yatırım fırsatı olmak üzere 3 farklı alanda sunduğu desteklerle, girişimcilere büyüme odaklı değer katmayı amaçlıyor.

Programa kabul edilen girişimler, İnci Holding ve ağında yer alan sanayi kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları, yatırımcılar ve mentorlar gibi tüm paydaşlara ulaşma fırsatı yakalıyor; bu girişimlere ayrıca eşleştirme ve danışmanlık desteği de sunuluyor. Teknoloji firmasının geliştirdiği çözüm önerisi, İnci Holding Grup şirketlerinin ve tedarikçilerinin iş problemlerine yönelik ise Pazar Uyumu Testi de yapılabiliyor.

İnci Radar girişimcileri yatırım fırsatları için ise, İnci Holding’in stratejik yatırımcısı olduğu Vinci Girişim Sermayesi şirketiyle doğrudan görüşme ve kendini tanıtma imkanı bulabiliyor. Vinci ayrıca, kriterlerinin uygunluğuna göre girişimciyi ağında yer alan diğer risk sermayesi ve kurumsal risk sermayesi ile iletişim kurması için de yönlendirebiliyor.

Programla ilgili tüm detaylara, https://inciradar.com/ web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

Maxion İnci Jant Grubu’yla ilgili daha fazla bilgi için https://www.maxionwheelsturkey.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.