Yerli sanal mutfak girişimi Bundle Kitchen, 1.25 milyon dolar yatırım aldı

Yerli sanal mutfak girişimi Bundle Kitchen, Nuwa Capital liderliğinde ve Kybele Investment'ın katılımıyla gerçekleştirilen tohum yatırım turunda 1 milyon 250 bin dolar yatırım aldı.
Yerli sanal mutfak girişimi Bundle Kitchen, 1.25 milyon dolar yatırım aldı

Yerli sanal mutfak girişimi Bundle Kitchen, Orta Doğu merkezli sermaye fonlarından Nuwa Capital liderliğinde ve Kybele Investment'ın katılımıyla gerçekleştirilen tohum yatırım turunda 1 milyon 250 bin dolar yatırım aldı.

Bundle Kitchen, bünyesinde bulundurduğu çeşitli markalar aracılığıyla en iyi ürünü en uygun fiyat ve sürdürülebilir bir hizmetle müşterilerine sunmayı amaçlıyor. Yiyecek ve içecek sektöründe çeşitli markaları tek bir çatı altında buluşturan girişim, geniş marka yelpazesine sahip. Rebel, Green Box, Sandosan, Suup Çorba & Meze, Wrap Me Some, Nane Sumak, 150 Gr, Keftedes, Hungry Vegan olmak üzere çatısı altında bulunan 10 farklı markayla Bundle Kitchen, 3 yıl içinde Türkiye genelinde 50 mutfak açmayı hedefliyor.

Bundle Kitchen, günlük ortalama 1500 sipariş gerçekleştiriyor Ocak 2023'te Etiler Han Space'te ilk hibrit lokasyonunu hayata geçiren girişim, 10 marka, 4 şube ve 50'den fazla satış noktasıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Aldığı 1 milyon 250 bin dolarlık yatırımla küresel varlığını güçlendirmek isteyen girişim, yeni nesil sanal mutfak konsepti alanında Orta Doğu'nun en büyük foodtech şirketi olmayı hedefliyor.

Bundle Kitchen Kurucusu Alican Karaca, "Bundle Kitchen olarak öncelikli hedefimiz Türkiye'nin yiyecek ve içecek sektöründe önde gelen markalarından biri olmak. Ardından, küresel bir marka olma yolundaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Küresel ölçekteki ilk açılımımızı Orta Doğu bölgesinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. En büyük hedefimiz müşterilerimize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilen kaliteli gıda hizmeti sunmak" dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.