İş akışı otomasyon yazılımları geliştiren Union AI, 19.1 milyon dolar yatırım aldı

İş akışı otomasyonu yazılımları geliştiren Union Ai, iş süreçlerinin tek noktadan yönetilmesini sağlayarak dijital iş takip programlarıyla bu süreci pratik bir hale getiriyor.
İş akışı otomasyon yazılımları geliştiren Union AI, 19.1 milyon dolar yatırım aldı

İş akışı otomasyon yazılımları geliştiren Union AI, 19.1 milyon dolar yatırım aldı. A Serisi yatırım turu, NEA ve Nava Ventures'tan geldi. Şirket, Union Cloud hizmetinin genel kullanıma sunduğunu açıkladı. Union AI'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 29,1 milyon dolara yükseldi.

Washington merkezli şirket, 2020 yılında Ketan Umare tarafından kuruldu. İş akışı otomasyonu yazılımları geliştiren şirket, iş süreçlerini tek noktadan yönetilmesini sağlayarak dijital iş takip programlarıyla süreci pratik bir hale getiriyor.

İşletmelerin zamandan tasarruf etmesini, insan hatası riskini azaltmasına ve işyeri üretkenliğini artırmasına yardımcı oluyor. İşletmelerin yapay zeka desteğiyle iş akışlarını bulut tabanlı bir otomasyon bir platforma aktarmasını sağlıyor. Bunun için açık kaynak platformu Flyte'ı geliştirdi.

Ketan Umare Flyte'ı 2016 yılında araç çağırma uygulamasını Lyft için yaptı. Flyte, şu anda blackshark.ai, HBO, Intel, LinkedIn, Spotify, Stripe, Wolt, ZipRecruiter gibi şirketler tarafından kullanılıyor.

İş akış yazılımları kurumsal iş süreçlerinin dijital ortamda kontrol edilmesini sağlayan yazılımları ifade ediyor. Geçen yıl sağlık alanında iş akışı yazılımları geliştiren SaViaHealth 8,5 milyon dolar tohum yatırım aldığını duyurdu. 8,5 milyon dolarlık yatırım Intel Capital tarafından yönetildi. Turun diğer katılımcıları arasında  Kickstart, Peterson Ventures, Health Catalyst kurucu ortağı Tom Burton ve Stanford Üniversitesi profesörü Dr. Brent James vardı. Şirket, yeni gelen yatırımı iş süreçlerini geliştirmek ve satışlarını artırmak için kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.