Trello için kodsuz entegrasyon ve eklenti geliştirmeyi sağlayan yerli girişim Hipporello, 1.8 milyon dolar yatırım aldı

Hipporello, tohum yatırım turunu ScaleX, Atlassian Ventures, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV1 Ortak Yatırım Fonu) ve Değerhan Usluel’den aldığı 1,8 milyon dolarlık yatırımla tamamladı.
Trello için kodsuz entegrasyon ve eklenti geliştirmeyi sağlayan yerli girişim Hipporello, 1.8 milyon dolar yatırım aldı

Yolculuğuna Trello için Power-Ups geliştirerek başlayan no-code (kodsuz) uygulama platformu Hipporello, tohum yatırım turunu ScaleX, Atlassian Ventures, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV1 Ortak Yatırım Fonu) ve Değerhan Usluel’den aldığı 1,8 milyon dolarlık yatırımla tamamladı.

Şirketin şimdiye kadar aldığı toplam yatırım, Atlassian Ventures ve ScaleX tarafından Eylül 2020'de yapılan 750 bin dolarlık tohum öncesi yatırımıyla birlikte, 2,55 milyon dolara yükseldi. Hipporello, yeni yatırımı pazar konumunu güçlendirmek için pazarlama ve satış faaliyetlerinde kullanmayı planlıyor.

Fortune Business Insights’a göre, 2021'de 11,84 milyar dolar olan küresel iş süreci yönetimi (BPM) pazarı, yüzde 22 yıllık bileşik büyüme oranı (CAGR) ile artarak 2028'de 26,18 milyar dolara ulaşacak. BPM pazarının beklenen büyümesi ve her ay 2 milyondan fazla ekibin Trello’yu kullandığı göz önüne alındığında, Hipporello, görev yönetimi işlevlerine süreç yönetimini ekleyerek Trello pazarına önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Hipporello, KOBİ'lerin ve girişimlerin sağladığı Power-uplar ile birçok iş sürecini ve müşterilerinden gelen talepleri Trello üzerinde yönetebilmesini sağlıyor.

Hipporello, en yüksek kullanıcı oranı ABD’de olmak üzere, toplam 105 ülkede kullanılıyor. Şirketlerin Trello içinde kodsuz web uygulamalarını kullanmasına olanak tanıyarak işletmelerin daha verimli ve esnek hale gelmesini sağlıyor.

Hipporello’nun sunduğu Trello Power-Up’larının arasında hizmet masası, işe alım ve başvuru takip sistemi, çevrim içi bilgi tabanı ve onay yönetim sistemi yer alıyor. Hipporello, otomasyonla iş süreçlerini hızlandırırken, kullanıcıların Trello’dan bilgi almasına ve paydaşlarla Trello üzerinden iletişim kurmasına olanak tanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.