Mobil yazılım şirketlerinde iş birimleriyle teknik ekipler arasındaki iletişimi sağlayan araç: M-Connect

M-Connect, mobil yazılımla uğraşan şirketlerde ürün ve pazarlama yönetimi gibi iş birimleriyle teknik ekiplerin arasındaki iletişimsel boşlukların doldurulmasına olanak sağlamak amacıyla geliştirildi.
Mobil yazılım şirketlerinde iş birimleriyle teknik ekipler arasındaki iletişimi sağlayan araç: M-Connect

Ürünün geliştirilmesi ve pazara sunulması sürecinde iş birimleriyle teknik ekipler arasında koordinasyon ve iletişim eksikliği yaşanabiliyor. Özellikle hibrit veya uzaktan çalışma modelinde duruma göre süreç biraz daha karmaşıklaşabiliyor. Pek çoğu için yeni bir çalışma modeli olarak uzaktan veya hibrit çalışma modeline uyumlu hareket edebilmek ve sürümlerin zamanında tamamlanması, bir şeylerin eksik kalmaması veya iyi kontrol edilmesi büyük önem teşkil ediyor. Bu durum hem maliyetlerin artmasına hem de motivasyonun düşmesine sebep olabiliyor.

Bu kapsamda geliştirilen araçlar ise mobil yazılımla ilgilenen şirketlerde iş birimleriyle teknik ekipler arasındaki iletişimi sağlıyor. Mobven tarafından geliştirilen M-Connect de bu araçlardan biri. 

11 kişilik ekiple faaliyet gösteren M-Connect, mobil yazılımla uğraşan şirketlerde ürün ve pazarlama yönetimi gibi iş birimleriyle teknik ekiplerin arasındaki iletişimsel boşlukların doldurulmasına ve sorunsuz iş birliği sağlanarak yaratıcılığın teşvik edilmesine olanak sağlamak amacıyla geliştirildi. Araç, farklı bakış açılarına ve deneyimlere sahip ekiplerin bakış açılarını şirket hedefleri ve vizyonunda buluşturarak ekiplerin uyumlu çalışmasını, yenilikleri teşvik eden bir ortam yaratılmasını, hedeflerin birlikte gerçekleştirilmesini odağına alıyor.

Mobven, başta kendi ihtiyacını karşılamak için geliştirdiği M-Connect çözümünü 2022 itibarıyla cloud ortama taşıdı ve SaaS modelde hizmet vermeye başladı. 

M-Connect, müşterilerden gelen hata dönüşlerini yüzde 25 oranında azaltabiliyor

Firmalar M-Connect ile ürünlerini yüzde 30 daha hızlı şekilde pazara sunabiliyor, müşterilerden gelen hata dönüşlerini yüzde 25 oranında azaltabiliyor. Yerli ve yabancı müşterileri bulunan M-Connect cihaz havuzuyla bir firmanın gerçekleştireceği cihaz maliyetini 10’da 1’e kadar düşürüyor. Ayrıca firmalar M-Connect ile cihaz bakım maliyetinden, güncelleme takibinden, envanter kontrolünden kurutuluyorlar. Bu zamana kadar cloud ortamda 8 binden fazla cihaz seçimi, 6 bin 750’ye yakın farklı görünüm ve ürün özelliği testi gerçekleştirildiği ise bizimle paylaşılan bilgiler arasında.

Şirketin, BrowserStack, LambdaTest, Kobiton gibi rakipleri bulunuyor. M-Connect, sadece gerçek mobil cihazlar sunuyor; takım çalışmasına uygun olması ve iş birimleriyle (non-technical ekipler) teknik ekipler arasındaki iletişimi ve etkileşimi iyileştirmeye odaklanmasıyla rakiplerinden ayrılıyor.

Aylık veya yıllık kullanıcı başı ücret ile gelir elde eden M-Connect, hem bireysel kullanıcılar hem de şirketler için farklı ölçeklerde paketleri aylık ve yıllık kiralama opsiyonları ile sunuyor. M-Connect, yerli bir yazılım olarak yurt dışında yeni pazarlara ve kullanıcı gruplarına ulaşarak ürünü globalde de ses getirecek bir çözüm haline getirmek istiyor. 

M-Connect'i 14 gün ücretsiz denemek için buradan hesap açılabiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.