TRT'nin uluslararası dijital platformu: tabii

TRT'nin uluslararası dijital platformu: tabii, 7 Mayıs tarihinde izleyicilere açılacak.
TRT'nin uluslararası dijital platformu: tabii

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından yayın hayatına çok yakında başlayacak olan TRT’nin uluslararası dijital platformu için bu akşam Beykoz Kundura Fabrikası’nda bir tanıtım gecesi düzenlendi. TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı’nın ev sahipliğini yaptığı gecede TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii tanıtıldı. 

Dijital platform tabii'de birçok içerik, yüksek kaliteli altyazı ve dublaj seçenekleri ile izleyicisine ulaşacak. Platformda Türkçe, Arapça, Urduca İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapacak. 

Aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona içerikler

tabii, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok orijinal içeriğe ev sahipliği yapıyor.  Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı,  Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30'un üstünde proje yer almakta.

Ayrıca çocuklar için animasyon içerikleri de platformda kendine yer bulacak. Aynı şekildeTRT'nin sevilen yapımları da platformda mevcut olacak.

Başlangıçta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak

Platform, 7 mayısta izleyicilere sunulacak. 2023'ün ilerleyen dönemlerinde ise platformun uluslarası pazarlara açılması planlanıyor. Başlangıçta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak platforma, 7 Mayıs öncesinde e-posta adresinizi bırakarak aboneliği başlatabileceksiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.