Web3 gündemine dair her şey Webrazzi XYZ 2023'te konuşulacak

Yetenek kazanımından Web3 tabanlı iş geliştirmeye, finansal trendlerden metaverse ve markaların ilişkisine pek çok önemli konuyu Webrazzi XYZ 2023'te konuşacağız. 
Web3 gündemine dair her şey Webrazzi XYZ 2023'te konuşulacak

Web3'ün kalbi 3 Mayıs 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşen Webrazzi XYZ 2023'te atacak. Yetenek kazanımından Web3 tabanlı iş geliştirmeye, finansal trendlerden metaverse ve markaların ilişkisine pek çok önemli konuyu Webrazzi XYZ 2023 sahnesinde konuşacağız. 

Web3 trendleri, oyun ve içerikte Web3 dönüşümü 

3 farklı sahnede birbirinden değerli konuşmacıların katılımıyla Web3 teknolojilerini daha yakından inceleme fırsatı bulacağız. Ana sahnede Ussal Şahbaz, Globalde Web3 trendleri ve Türkiye'nin konumunu değerlendirirken hemen ardından Slash Ventures'tan Ali Erhan Tamer ve Earnify'dan Fatih Taşdemir, İçeriğin Web3 Dönüşümü'nü bizlere aktaracak. 

Bir diğer sahnede ise izleyiciler, oyun ve Web3'ün kesişim noktalarını, bu kapsamda karşımıza çıkan fırsat ve zorlukları Pagzi'den Burak Budak'ın anlatımıyla keşfedecek. 

Web3 ve yetenek kazanımı 

Geliştiriciler, Web3 teknolojilerine yönelirken, Web3 alanındaki yetenek kazanımı kritik bir hale geliyor.  Webrazzi yazarlarından Tuğçe İçözü moderatörlüğünde Up School'dan Mina İlköz ve Patika'dan Mert Can'ın katılımıyla gerçekleşen oturumda Web3 ve yeni yetenek kazanımı konuşulacak. 

WooTR'den Halil AKÇAY ise Türkiye'de bir kripto varlık borsası olmak ve yeni nesil entegrasyonlara dair merak edilenleri izleyicilerle paylaşacak. 

Web3, metaverse ve markalar

Tanınmış markaların Web3 yaklaşımı pazarlama stratejilerine yeni bir katman eklerken, bu alana adım atmak isteyen markaların çizeceği yol haritası önem arz ediyor. Webrazzi XYZ 2023 sahnesinde Akan Abdula "Web3'e girerken markaların ajandasında neler olmalı?" sorusunu yanıtlayacak. 

Webrazi'nin İçerikten Sorumlu GMY'si Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde GoArt'tan Burak Soylu,  Trendyol'dan Dündar Özdemir,  Türkiye İş Bankası'ndan Aydın Bozdemir'in katlımıyla gerçekleşecek oturumda ise "Metaverse ve Markaların İlişkisi" konuşulurken bu alandaki planlar ve hedeflerden de söz edilecek. 

Bu oturumun akabinde Alemşah Öztürk, Web3 tabanlı iş inşa etme başlığı altında deneyimlerini paylaşarak ana sahnenin kapanışını gerçekleştirecek. 

Webrazzi XYZ 2023'e katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Konferansımızın konuşmacılarına buradan, programına ise buradan göz atabilirsiniz.

3 Mayıs'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Goart  Turkcell Pasaj

Altın Sponsorlar

Adjust  cypien

Slash Ventures

Gümüş Sponsorlar

paytr  WASK   

Wootr

Medya Sponsorları

BTCHaber  Coinkolik

Cointelegraph Türkiye

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.