Eğitim odaklı modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu olarak karşımıza çıkan Spiky.ai'i ilk olarak 2021 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık. 2020 yılının Haziran ayında kurulan Spiky.ai, aradan geçen süre içinde iş modelini değiştirdi.
Pandemi ile birlikte çalışma şeklimizin büyük oranda değiştiğini geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Spiky, bu değişim sürecinde uzaktan ve hibrit çalışma hayatının verimliliğinin, üreticiliğinin ve şirketlerin müşterileriyle arasındaki iletişimin maksimumda olmasını sağlayarak, şirketlere ve takımlara yardımcı olmayı hedefliyor.
Satış ve müşteri toplantılarının görüntü, ses ve dil analizlerini çıkaran Spiky, otomatikleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş toplantılar özelindeki geri bildirimler ile takımların her türlü toplantıya hazırlanmasını amaçlıyor.
Eğitimin ardından odağına online toplantıları alan Spiky, online toplantıların daha verimli geçmesini ve katılımcıların zamandan tasarruf etmesini hedefliyor. Kısacası Spiky, online toplantılar için yapay zeka destekli bir asistan gibi hizmet veriyor.
Yolculuğuna hızlandırma programlarıyla başlayan Spiky'ın geçtiğimiz aylarda Techstars hızlandıma programından mezun olduğunu ve Cisco ile partnerliğini açıkladığını da ayrıca paylaşalım. 350'den fazla kullanıcısı bulunan Spiky ile bugüne kadar 10 binden fazla toplantı düzenlendi.
Webex, Zoom, Microsoft Teams, Turkcell ve Salesforce gibi önemli şirketlerle entegre bir şekilde çalışabilen Spiky girişimi Vartopia, MyMottion, Mindstand, Vestel ve Techstars gibi şirketlerle demo çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak Spiky.ai'ın geçtiğimiz yılın Nisan ayında TechOne VC, m]x[v Capital, DormRoomFund ve Techstars'dan 400 bin dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap