Yapay zeka tabanlı ileri analitik platformu Spiky.ai, 400 bin dolar yatırım aldı

Spiky.ai, tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 400 bin dolar yatırım aldı. Spiky.ai'ın 400 bin dolarlık yatırımı TechOne VC, m]x[v Capital, DormRoomFund, ve Techstars'ın katılımı ile birlikte gerçekleşti.
Yapay zeka tabanlı ileri analitik platformu Spiky.ai, 400 bin dolar yatırım aldı

Eğitim odaklı modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu olarak karşımıza çıkan Spiky.ai'yı ilk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. Uzaktan ve hibrit çalışma düzenleri için etkinliği artırmayı hedefleyen Spiky.ai, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Spiky.ai, tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 400 bin dolar yatırım aldı. Spiky.ai'ın 400 bin dolarlık yatırımı TechOne VC, m]x[v Capital, DormRoomFund, ve Techstars'ın katılımı ile birlikte gerçekleşti. Spiky.ai'ın değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

2020 yılının Haziran ayında Burak Aksar ve Furkan Eris tarafından geliştirilen Spiky.ai, kendi geliştirdiği 19 yapay zeka modeli ile saniyede 48 farklı etkileşim metrikleri oluşturabiliyor. Spiky.ai’ın geliştirmiş olduğu model sayesinde şirketler 6-12 ayda bir düzenlenen anket yerine her gün çalışanlarından geri dönüşler alarak, gelecekle ilgili planlamalarını buna göre yapabiliyor.

Daha sağlıklı bir ekip kültürü ve şirket duyarlılığı oluşturmak adına şirketlere yardımcı olan Spiky.ai, yapay zeka ile toplantıları analiz ederek uzaktan ve hibrit çalışma modelindeki şirketleri insan merkezli şirket yapısına çeviriyor.

Kurumsal alanda verilerin tutulduğu platformlara hizmet vererek duygu durumlarını ölçmenin uzaktan ve hibrit çalışma alanında c-level, yönetici ve çalışanlarının etkileşim içerisinde kalmasını sağlayacağını düşünen Spiky.ai kurucuları Furkan Eris ve Burak Aksar, bu sayede hibrit çalışma programına sahip şirketlerin yeni düzene uyum sağlayıp, daha insan merkezli şirketler olmaları sağlanabileceklerini de aktardılar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.