Haber yayıncılarının yaklaşık yüzde 70'inin 2023'te ziyaretçi sayısı düştü

ABD'deki en popüler haber web sitelerinin aylık ziyaretçi sayıları yayınlandı. New York Times, mart ayında ülkedeki en iyi 50 web sitesi arasında ABD trafiğinde en büyük düşüşü yaşadı.
Haber yayıncılarının yaklaşık yüzde 70'inin 2023'te ziyaretçi sayısı düştü

Geleneksel medya kanalları diyebileceğimiz gazete, dergi ve televizyon yerine, internet üzerindeki haber siteleri ve mobil uygulamalar bir süredir daha fazla tercih edilir oldu. Bu dijitalleşme, haberlerin daha hızlı, daha kolay ve daha erişilebilir bir şekilde tüketilmesine olanak tanırken; dijital haber okuma deneyimi de kullanıcılara birçok avantaj sağlamaya başladı.

Öncelikle, haberlerin hızlı bir şekilde yayınlanması nedeniyle, kullanıcılar taze ve güncel bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde erişebilir hale geldi. İkinci olarak, internet sayesinde haberler, herhangi bir cihazdan herhangi bir zamanda okunur oldu, bu da kullanıcıların işten, evden veya yoldayken bile haberleri takip etmesini kolaylaştırdı.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.