Dijital yayın platformu GAİN, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı

GAİN tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı. GAİN ve Rams Türkiye Grubu arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detaylarına dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
Dijital yayın platformu GAİN, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı

Kişiye özel yayın akışı sunan ve kısa videoları odağına alan yeni nesil bir içerik platformu olarak karşımıza çıkan GAİN'i ilk olarak 2020 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. 2 yıldan uzun süredir hizmet vermeye devam eden GAİN, bugün yaptığı bir açıklama ile birlikte satıldığını duyurdu.

GAİN tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı. GAİN ve Rams Türkiye Grubu arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detaylarına dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Rams Türkiye Grubu'nun gerçekleşen satın alma ile birlikte Gain hisselerinin tamamını bünyesine kattığını da ekleyelim.

Rams Global'e bağlı bir şirket olarak çalışmalarına devam eden Rams Türkiye Grubu, başta inşaat ve gayrimenkul olmak üzere, sağlık ve mobilya sektöründe aktif olarak hizmet veriyor. 10’dan fazla şehirde, 10 binden fazla çalışanı bulunan Rams Türkiye Grubu, Ramazan Bülbül tarafından yönetiliyor.

GAİN'in paylaştığı bilgilere göre şirketin kurucusu olan Gözde Akpınar, 1 Haziran tarihine kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Üç yıldan fazla bir süredir devam eden GAİN yolculuklarında önemli bir karar aldıklarını belirten GAİN kurucusu Gözde Akpınar, GAİN'in bütün hisselerinin Rams Türkiye tarafından satın alınması için el sıkıştıklarını paylaştı.

Bu satışın ülkemiz için hayırlı olmasını ve bu bağın gelişerek sürmesini dilediğini belirten Akpınar, bundan sonraki süreçte GAİN'in yine aynı yenilikçi ve kaliteli içeriklerine hız kesmeden devam ettirirken, GAİN’in bugüne gelmesinde büyük emek ve katkısı olan çalışma arkadaşları ile yola devam edileceğini de dile getirdi. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.