Siber güvenlik risklerine odaklanan Safe Security, 50 milyon dolar yatırım aldı

Safe Security'nin 50 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Sorenson Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Sorenson Capital haricinde ise Eight Roads, Telstra Ventures, WTI ve şirketin tüm eski yatırımcıları da katıldı.
Siber güvenlik risklerine odaklanan Safe Security, 50 milyon dolar yatırım aldı

Teknoloji ve internet dünyasının en önemli sorunlarının başında yer alan siber güvenlik tehditlerine odaklanan Safe Security, yatırım aldığını duyurdu. Safe Security tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı.

Safe Security'nin 50 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Sorenson Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Sorenson Capital haricinde ise Eight Roads, Telstra Ventures, WTI ve şirketin tüm eski yatırımcıları da katıldı. Hatırlatmak gerekirse Safe Security, en son 2021 yılının Temmuz ayında A serisi yatırım turunda 33 milyon dolar yatırım almıştı.

Alınan 50 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Safe Security girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 100 milyon dolara ulaşmış oldu. Safe Security tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin operasyonlarını büyütmesi, makine öğrenimi teknolojisini platformunda eklemesi ve yeni müşterilere ulaşması için kullanılacak. 

2012 yılında Rahul Tyagi, Saket Modi, Vidit Baxi ve Vinu Thomas tarafından San Francisco'da kurulan Safe Security, müşterilerinin siber dünyadaki riskleri yönetmesine odaklanıyor. Temelinde siber tehditler için bir yönetim ve tahmin platformu olan Safe Security'nin müşterileri arasında ise Tata Motors, KFC, EY, Munich Re ve ICICI Bank gibi önemli markalar yer alıyor.

Siber güvenlik risklerini ölçmek için diğer platformlar ile entegre bir şekilde çalışan Safe Security, 50'den fazla API üzerinden gerçek zamanlı veri çekiyor. Safe Security, gerçek zamanlı olarak elde ettiği verileri işleyerek siber güvenlik risklerini ölçebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.