Apple, Apple Card kullanıcıları için tasarruf hesabı özelliğini kullanıma açtı

Apple, Apple Card kullanıcıları için yıllık yüzde 4,15 getiriye sahip tasarruf hesabı özelliğini kullanıma açtı.
Apple, Apple Card kullanıcıları için tasarruf hesabı özelliğini kullanıma açtı

Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, Apple Card kullanıcıları için yıllık yüzde 4,15 getiriye sahip tasarruf hesabı özelliğini kullanıma açtı. Buna göre kullanıcıların, günlük nakit kazançlarını Goldman Sachs tasarruf hesaplarına koyabilecekleri belirtildi. Tabii ki en baştan belirtelim, söz konusu özellik ülkemiz için aktif değil. 

Şirketin açıklamalarına baktığımızda tasarruf hesabı oluşturulduktan sonra, kullanıcı tarafından gelecekte kazanılan tüm günlük nakitlerin otomatik olarak hesaba yatırılacağını görüyoruz. Günlük nakit hedefi de herhangi bir zamanda değiştirilebiliyor ve kullanıcılarının ne kadar kazanabileceği konusunda bir sınır bulunmuyor. Tasarruflarını daha da artırmak için kullanıcılar, bağlı bir banka hesabı aracılığıyla veya Apple Cash bakiyelerinden tasarruf hesaplarına ek para yatırabiliyorlar.

Kullanıcılar ayrıca Wallet'ta hesap bakiyelerini ve zaman içinde kazanılan faizleri kolayca takip edebilecekleri, kullanımı kolay bir tasarruf panosuna da sahip olacaklar ve buradan herhangi bir zamanda, herhangi bir ücret ödemeden para çekebilecekler. 

Apple tasarruf hesabını ilk olarak geçtiğimiz yılın ekim ayında duyurmuştu ve o zamandan beri beklenen bir özellikti. Şirket, kısa bir süre önce de şimdi al sonra öde çözümü Apple Pay Later'ı kullanıcılara açmıştı. Bu şekilde kullanıcıların Pay Later kredilerine başvurabileceği ve kredilerin, 6 hafta içinde 4 taksit ile geri ödenebileceği bilgisi paylaşılmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.