SPONSORLU

Piyasanın Piri Piapiri’de Teknik Analiz Eğitimi Üyelere Ücretsiz!

Piyasaları, raporlar, robotik sinyaller ve haberlerle ceplere getiren uygulama Piapiri’de ücretsiz teknik analiz eğitimleri de verilecek.
Piyasanın Piri Piapiri’de Teknik Analiz Eğitimi Üyelere Ücretsiz!

Ceplere girdiği ilk günden beri yatırımcılar için piyasaları kolaylaştıran Piapiri, bir yeniliğe daha imza atıyor. Yatırımcıların özellikle merak duyduğu konuların başında gelen teknik analiz hakkında uzmanların hazırladığı ücretsiz eğitimler bundan böyle Piapiri’de olacak. Bu eğitimleri alabilmek için Piapiri’de hesap açmak yeterli. Ayrıca, halka arzlara da Piapiri üzerinden katılmak mümkün. Dijital bir yatırım ekosistemi sunan Piapiri, yatırım sepetleri, robotik alım-satım sinyalleri ve sektör uzmanlarından raporlar ile özel bir yatırım danışmanına dönüşüyor.

ÜNLÜ & Co analistlerinin özenli çalışmalar ile AL önerisi verdiği ve o dönem en beğendikleri hisse senetlerinden oluşan Model Portföy’ün de yer aldığı Piapiri; Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve Kripto Para verilerini tek ekranda anlık fiyatlarıyla ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Müşteri olmak için herhangi bir hesap açılış ücreti ya da hesap işletim ücreti talep etmeyen Piapiri'de, “Müşteri ol” adımından görüntülü görüşme ya da kuryeli model ile hesap açılışı tamamlanabiliyor. 

Piapiri müşterisi olmak için bu linkten hemen hesabınızı açabilirsiniz. 

tracking

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.