Kurumsal şirketlerin temel iş akışlarına yapay zekayı entegre eden girişim: Distyl AI

Üretimsel yapay zeka, kurumsal ölçekli şirketler için iş akışlarını dönüştürme potansiyeline sahip olsa da bu teknolojiyi temel süreçlere entegre etmek karmaşık ve zorlayıcı olabiliyor. Distyl AI, bu sorunu çözmeyi hedefliyor.
Kurumsal şirketlerin temel iş akışlarına yapay zekayı entegre eden girişim: Distyl AI

Üretimsel yapay zeka, kurumsal ölçekli şirketler için iş akışlarını dönüştürme potansiyeline sahip olsa da bu teknolojiyi temel süreçlere entegre etmek karmaşık ve zorlayıcı olabiliyor. Bunun nedeni de üretimsel yapay zeka sistemlerinin kurulum ve yönetimi için yüksek teknik bilgi ve uzmanlık gerektirmesi. Ayrıca, üretimsel yapay zeka sistemleri, doğru şekilde eğitilmediği takdirde yanlış sonuçlar verebiliyor veya yanlış kararlar alabiliyor. Bu da, şirketlerin üretim süreçlerinde ciddi hatalara neden olabiliyor.

Distyl AI adlı girişim bu sorunu çözmeyi hedefliyor ve kurumsal şirketlerin temel iş akışlarına yapay zekayı entegre ediyor. 

Distyl AI, daha önce bir veri madenciliği şirketi olan Palantir'de çalışan Arjun Prakash ve Derek Ho tarafından kuruldu. Şirket, üretimsel yapay zekanın gücünden yararlanmak ve somut iş sonuçları yaratmak için F1000 işletmeleriyle yakın iş birliği yapıyor. Üretimsel yapay zekanın işletmelerde başarılı bir şekilde benimsenmesi, bir şirketin benzersiz verilerine göre özelleştirmeyi ve mevcut teknolojileri ve iş akışlarıyla sorunsuz entegrasyonu gerektiriyor. Bu da insanları daha hızlı, bilinçli ve daha iyi kararlar alma konusunda güçlendiren yapay zeka destekli iş akışlarıyla sonuçlanıyor.

OpenAI ile iş birliğine sahip

Distyl AI, güvenilirliğin önemini anlıyor ve çözümlerini iki şekilde test ediyor. İlk yol, değerlendirme ve izleme için mevcut çerçeveleri kullanarak her görevi ayrı ayrı test eden bileşen testi. İkinci yol ise çözümlerin otomasyon için değil, insanlara yardımcı olmak için kullanıldığı kullanıcı testi. Modelin önerilerinin altında yatan veriler ve mantık, son kullanıcılara sunuluyor ve modelin doğruluğunu tekrar kontrol etmelerine ve onaylamalarına olanak tanıyor.

Distyl AI, şimdi OpenAI ile iş birliğine de sahip. Bu iş birliği, Distyl AI'ın en yüksek güvenilirlik, ölçeklenebilirlik ve güvenlik standartlarına bağlı kalırken kurumsal müşterilere en yeni yapay zeka araştırmasını ve altyapıyı getirmesini sağlıyor. 

Şirket, Coatue ve Dell Technologies Capital liderliğinde ilk kurumsal yatırımını da aldı. Distyl AI'ın 7 milyon dolar aldığı yatırım turuna Nat Friedman, Brad Gerstner ve Dr. Jim Cash de katıldı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.