Paylaşımlara YouTube linki eklemek, sosyal medya platformlarında etkileşimi azaltıyor

YouTube bağlantıları, diğer platformlardaki erişimi azaltabilir veya artırabilir, ancak bu durum birçok farklı faktöre bağlı olarak değişiyor.
Paylaşımlara YouTube linki eklemek, sosyal medya platformlarında etkileşimi azaltıyor

Sosyal medyada paylaşım yapmak, sadece biz bireylerin değil; birçok markanın da etkileşim elde etmesine, hatta bu şekilde kullanıcı ve müşteri tabanını genişletmesine imkan sağlıyor. Etkili bir sosyal medya stratejisi için hedef kitle belirleme, planlama, kaliteli içerik oluşturma, takipçilerle etkileşim, hashtag kullanımı ve analiz ne kadar önemli olsa da son dönemde bu alanda önemini giderek yitiren bir konu var; sosyal medya paylaşımlarına YouTube linki eklemek. 

Aslında YouTube bağlantıları, diğer platformlardaki erişimi azaltabilir veya artırabilir, ancak bu durum birçok farklı faktöre bağlı olarak değişiyor diyebiliriz. Birçok sosyal medya platformu, kullanıcıların platformda daha uzun süre kalmalarını sağlamak için, kullanıcıların platformu terk etmelerine neden olacak harici web sitelerine yönlendiren bağlantılarla sınırlama getirebilir. Bu nedenle, bazı kullanıcılar YouTube bağlantılarını tıklamayabilir veya paylaşımları göz ardı edebilir.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.