ABD merkezli bir yazılım firması tarafından satın alınan Thundra, faaliyetlerini sonlandırdı

Thundra ekibinin bizimle paylaştığı bilgilere göre şirket, ABD merkezli ve monitoring konusunda ürünleri bulunan bir yazılım firması tarafından satın alındı.
ABD merkezli bir yazılım firması tarafından satın alınan Thundra, faaliyetlerini sonlandırdı

Berkay Mollamustafaoğlu'nun "OpsGenie'den de büyük olacak" dediği Thundra'yı ilk olarak 2020 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre ABD merkezli bir şirket tarafından satın alınan Thundra, faaliyetlerini sonlandırdı.

Thundra ekibinin bizimle paylaştığı bilgilere göre şirket, ABD merkezli ve monitoring konusunda ürünleri bulunan bir yazılım firması tarafından satın alındı. Satın alınan firmanın ismi ve anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Thundra'yı satın alan şirket, platformu kapatarak Thundra'nın teknolojisini kendi ürünlerine entegre edecek. Thundra ekibinin yoluna girişimi satın alan şirket bünyesinde devam edeceğini de ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse uygulamalar için ölçümleme ve güvenlik platformu olarak hizmet veren Thundra, ülkemizdeki girişim ekosisteminin en önemli isimleri arasında bulunan Berkay Mollamustafaoğlu ve Serkan Özal tarafından kuruldu. 2020 yılının başında 4 milyon dolar yatırım alan Thundra, 2021 yılının Nisan ayında ise hata ayıklama odaklı yeni özelliği olan Thundra Sidekick ile karşımıza çıkmıştı.

Thundra'nın web sitesine giriş yaptığımızda girişimin faaliyetlerini durduğu ile ilgili bir açıklama karşımıza çıkıyor. Son birkaç yıldır platforma verdikleri destek için kullanıcılarına teşekkür eden Thundra, kullanıcılarının 12 Mayıs tarihine kadar [email protected] adresi üzerinden kendileri ile iletişime geçebileceklerini de paylaştı. Konu ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.