Veri platformu Cybersyn, Snowflake liderliğinde 62,9 milyon dolar yatırım aldı

Veri saklama, işleme ve analiz şirketi olarak konumlanan Cybersyn, 2022 yılında Alex Izydorczyk tarafından kuruldu. Izydorczyk, Cybersyn insanlığa yapılan bir yatırım olarak tanımlıyor.
Veri platformu Cybersyn, Snowflake liderliğinde 62,9 milyon dolar yatırım aldı

Veri platformu Cybersyn, 62,9 milyon dolar yatırım aldı. A Serisi yatırım turuna bulut veri (data cloud) şirketi Snowflake liderlik etti. 62,9 milyon dolarlık yatırım turunda Coatue ve Sequoia Capital yer aldı. New York merkezli şirket yeni gelen yatırımı; ekibi büyütmek, şirketlerin yatırım kararlarını etkileyecek veri üretmek ve bununla ilgili yeni araçlar geliştirmek için kullanılacak.

Yatırım sonunda Snowflake'in Finans Direktörü Mike Scarpelli, Snowflake Kıdemli Ürün Başkan Yardımcısı Christian Kleinerman ve Coatue'nun Kurucu Ortağı Thomas Laffont, Cybersyn şirketinin yönetim kuruluna katıldı.

Veri saklama, işleme ve analiz şirketi olarak konumlanan Cybersyn, 2022 yılında Alex Izydorczyk tarafından kuruldu. Izydorczyk, Cybersyn insanlığa yapılan bir yatırım olarak tanımlıyor. Hızlı ve ayrıntılı bir sektör verisi sunan platformun amacı küresel olarak ön plana çıkan ekonomik verileri şirketler için şeffaf hale getirmek. 

Son dönemde enflasyon ve piyasa belirsizlik küresel ekonomiyi zorluyor. Cybersyn, ekonomi odaklı verileri gerçek zamanlı olarak anlamlandırması özellikle küresel şirketler için rekabet avantajı sağlayacak.

Veri sayısı arttıkça bu verileri organize etmek ve doğru şekilde entegre etmek daha da gerekli hale geliyor. Özellikle veri analizi bankacılık, finans, perakende, sağlık gibi birçok sektörde pazarın durumunu ölçmek amacıyla kullanıyor. Veri analizi doğru verilerle ve yöntemlerle yapıldığında kritik bir önem taşıyor. Kurum ve kuruluşların stratejik ve kritik kararlarında yapılabilecek birçok hatanın önüne geçilmesini sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.