SPONSORLU

Yeni ReelsPay ile Instagram Üzerinden Satışlarınızı Artırmaya Hazır Olun

ReelsPay, Instagram’ın yüksek dönüşümlü Reels içeriklerini, ürün sergileme ve satın almada hız ve kolaylık ile birleştirerek satışları daha efektif hale getiriyor.
Yeni ReelsPay ile Instagram Üzerinden Satışlarınızı Artırmaya Hazır Olun

Dijital çağın hızla gelişmesiyle birlikte, online satışlar da her geçen gün daha da popüler hale geliyor. İşletmeler de bu trende ayak uydurarak, müşterilerine en iyi deneyimi sunmak için çevrimiçi satış kanallarını aktif olarak kullanıyorlar. Bu noktada, Instagram gibi sosyal medya platformları, markaların büyük bir kitleye ulaşarak satışlarını arttırmalarına imkan sağlıyor.

Instagram, son yıllarda milyarlarca aktif kullanıcısıyla işletmeler için büyük bir pazaryeri haline geldi. Platformun en yüksek dönüşüm oranlarına sahip Reels içeriklerinin önemi de bu noktada arttı ve bireysel satıcılar ile işletmelerin ürün pazarlaması için en aktif kullandığı içerik türü haline geldi. Keşfetteki dönüşüm oranının büyük bir kısmını kaplayan Reels içerikleri, şüphesiz satıcıların reklam ve ürün tanıtımı amacıyla en çok kullandığı yöntemlerden biri oldu.  Satıcı kullanıcılara doğal ve organik bir şekilde ürünleri tanıtabilme imkanı verirken, satış sürecini hızlandırarak satıcıların işlerini kolaylaştıran Reels içerikleri, marka bilinirliğini arttırarak, müşterilerle daha yakın bir ilişki kurulmasına yardımcı oluyor.

Devrim Niteliğinde Bir Satış Deneyimi

1 milyondan fazla satıcı kullanıcısına Türkiye, Azerbaycan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'da hizmet veren Paymes, yeni ürünü ReelsPay’i tanıttı. ReelsPay, satıcı kullanıcılar için sosyal medyada önemi büyük olan Reels içeriklerini, ürün sergileme ve satın almada hız ve kolaylığı birleştirerek satışlar için daha da efektif hale getiriyor. Satın alma deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bu yenilik, alıcıların Reels videosunda gördüğü tüm ürünleri tek tıkla satın almalarına olanak tanıyarak alıcı ve satıcıların etkili bir şekilde buluşmasını sağlıyor. Aynı zamanda sosyal medya pazarlama stratejilerini daha da güçlendirerek, işletmelerin Reels içeriklerinden daha fazla yararlanmalarını sağlıyor. Bu sayede, satıcılar daha geniş bir kitleye ulaşıp ürünlerini daha etkili bir şekilde pazarlarken, satış serüvenlerine satın alım sürecinde ürün arama-bulma kolaylığını da ReelsPay sayesinde dahil ediyorlar. Satıcılar, ürünlerini ReelsPay üzerinden hızlıca listeleyerek, satış sürecini hızlandırıyorlar. Bu da işletmelerin daha fazla zaman ve kaynak ayırarak işlerine odaklanmalarına yardımcı oluyor.

ReelsPay sayesinde, satıcılar ürünlerini Reels içeriklerinde yer alan ürünleri doğrudan satışa sunabiliyor. Sosyal medya üzerinde satıcılar için yeni ve etkili bir satış kanalı oluşturarak ürünlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmalarına yardımcı olan ReelsPay, alıcıların satın alma deneyimini hızlandırırken, satıcıların satış sürecini daha verimli hale getirmesine olanak tanıyor. ReelsPay sayesinde satıcılar, ürünlerini daha etkili bir şekilde pazarlayarak satışlarını arttırabiliyorlar.

Paymes’in CEO’su Sabrican Zaim, sosyal ticaretin nabzını değiştirecek bu yeni ürün konusunda “Satıcı kullanıcıların Reels üzerindeki tüm ürünleri kendi shop sayfasında tek bir listelemeyle alıcıya link ile ulaştırabiliyor, alıcı Reels videosunda gördüğü tüm ürünleri kolayca, shop sayfasında kaybolmadan satın alabiliyor. Linke direkt yönlendirme ile hızlı bir şekilde alım yapılmasını sağlayan ReelsPay, sosyal ticaretin büyük bir artısı olarak kullanıcılar ile buluşuyor ve Paymes’in güvenilir ödeme yöntemleri ile satış yapmalarını kolaylaştırıyor. Özellikle Instagram’da çok popüler olan kombin gibi çoklu ürün satıp, ürünlerini kullanıcıya tek bir sayfada bir arada sunmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlayan ReelsPay, şüphesiz dijital dünyanın gözde satın alma metotlarından biri olacak” diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.