SPONSORLU

Stellantis'in otomotivin teknoloji şirketi olma yolculuğunu, Ayça Furth ile konuştuk

Otomotiv dünyasının teknoloji şirketi olma konusunda önemli adımlar atan Stellantis'i, Stellantis Türkiye CCO’su Ayça Furth ile birlikte konuştuk.

2021 yılında kurularak global otomotiv ve mobilite dünyasının en büyük grupları arasında yer alan Stellantis, yenilikçi, sürdürülebilir çözümler ve mobilitenin geleceğine şekil verecek çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Otomotiv dünyasının teknoloji şirketi olma konusunda önemli adımlar atan Stellantis'i, Stellantis Türkiye CCO’su Ayça Furth ile birlikte konuştuk. Pandemi ile birlikte yoğun bir dijitalleşme dönemine giriş yapan Stellantis Türkiye, odağına data ile yönetim modelini alıyor.

Temelinde otomotiv odaklı bir satış ve pazarlama şirketi olarak yönetilen ve ülkemizde Peugeot, Citroën, Opel ve DS gibi önemli global markaları temsil eden Stellantis Türkiye, müşteri odaklı bir yaklaşıma sahip.

Stellantis Türkiye CCO’su Ayça Furth ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Stellantis'in teknoloji şirketine dönüşüm yolculuğu, şirketin dijital dönüşüm odaklı projeleri, Flexlife çalışma modeli ve sektörün geleceği ile ilgili detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.