Sesli dijital içerikler, 2023'te pazarlamacılar için popüler bir seçeneğe dönüşüyor

Yapılan araştırmalara göre sesli içerikler, pazarlama uzmanlarının ilgisini çekmeyi başarırken, 2023'te daha popüler bir seçenek haline dönüşecek gibi duruyor. 
Sesli dijital içerikler, 2023'te pazarlamacılar için popüler bir seçeneğe dönüşüyor

Pazarlama trendleri her dönem değişiyor, gelişiyor. Teknolojinin bu denli hızlı ilerlemesinin yanı sıra yeni çıkan veya ilk çıktığı döneme göre zamanla daha popüler olan ürünler de bu değişimde kendine bir alan buluyor. Bu kapsamda sesli içerikler de hiç şüphesiz son birkaç yılın en fazla ilgi gören alanlarından biri diyebiliriz. Zira yapılan araştırmalara göre sesli içerikler, pazarlama uzmanlarının ilgisini çekmeyi başarırken, 2023'te de daha popüler bir seçenek haline dönüşecek gibi duruyor. 

Pazarlamacıların hedef kitlelerine daha ilgi çekici ve kişiselleştirilmiş bir şekilde ulaşmalarına izin veren sesli dijital içeriklerin popülerliği aslında bir süredir mevcut. Ancak şunu söylemekte fayda var; sesli asistanlar ve akıllı hoparlörlerin artan popülaritesi ile birlikte, sesli içerik talebinin daha da artması muhtemel.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.