OpenSea Pro, kullanıcılara neler sunuyor?

Öne çıkan özelliklerle baktığımızda, canlı çapraz pazar yeri verileri, gelişmiş siparişler, güçlü envanter yönetimi, anlık satışlar, optimize edilen gaz ücretleri ve mobil uyumluluğun dikkat çektiğini görüyoruz. 
OpenSea Pro, kullanıcılara neler sunuyor?

NFT pazar yeri OpenSea'nin, NFT platformu Gem'i satın aldığını sizlere aktarmıştık. Gem ekibinin bir süredir üzerinde çalıştığı OpenSea Pro, bugün kullanıcılarla buluştu

OpenSea, Pro versiyonu ile profesyonel koleksiyonerlere daha fazla seçenek, seçki ve kontrol sağladığını belirtiyor. OpenSea Pro'da kullanıcılara, daha geniş kapsamda özellikler sunuluyor. Kullanıcılar, OpenSea Pro sayesinde 170'den fazla pazar yerinde listelenen satışlara ulaşabilirken, bu pazar yerlerine dair içgörülere de erişebiliyor. Kullanıcıların otomasyon ihtiyacını karşılayan araçlar da sunulmakta. 

Öne çıkan özelliklerle baktığımızda, canlı çapraz pazar yeri verileri, gelişmiş siparişler, güçlü envanter yönetimi, anlık satışlar, optimize edilen gaz ücretleri ve mobil uyumluluğun dikkat çektiğini görüyoruz. 

Canlı çapraz pazar yeri verileri, NFT pazar yerleri boyunca kullanıcı ve koleksiyon aktivitesini inceleyebilmenizi sağlıyor. Üstelik bu veriler gerçek zamanlı olarak güncelleniyor. OpenSea Pro, trending, mints ve collection sayfalarındaki tüm veriyi gerçek zamanlı olarak saniyeler içinde güncelliyor. 

OpenSea Pro, gelişmiş siparişler özelliği ile satın alımlarınız, özellik odaklı koleksiyon teklifleriniz ve listelemeleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlıyor. OpenSea Pro'da siparişlerinizi maksimum ürün fiyatı, ürün miktarı ve özelliklere göre belirleyerek satın alma deneyiminizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

OpenSea Pro'nun gelişmiş siparişlerde sağladığı kontrol, envanter yönetiminde de kendini göstermekte. Birbirinden farklı pazar yerlerinde NFT alım-satımı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde bu pazar yerlerinde envanter yönetimi yapmanız da mümkün. Tüm bu süreçte cüzdan, koleksiyon ve varlık seviyesinde analizleri takip edebilirsiniz. 

Anlık satışlar özelliği sayesinde kullanıcıların tüm pazar yerlerinden aldığı teklifler tek bir alanda görülebiliyor. Böylece kullanıcılar, koleksiyon teklifleri, açık artırma teklifleri ve NFT havuzları dahil olmak üzere varlıklara verilen tüm teklifleri görerek, NFT'lerini en iyi fiyata satabiliyor. 

OpenSea Pro, tüm NFT pazar yerleri arasında gaz optimizasyonlu akıllı sözleşmeleri en fazla kullanan kurumlardan biri olarak öne çıkıyor. Bu durum kullanıcıların pazar yerlerinde ürün satın almak için platformu tercih etmesine yol açabilir. 

Son olarak OpenSea Pro'nun web uygulamasının mobil cihazlar için optimize edildiğini belirtelim. Kullanıcılar doğrudan mobil cihazlar üzerinden arama ve alım yapabilir, ürün listeleyebilir. Kullanıcıların faydalanabileceği diğer özellikler arasında ise canlı basıma (mint) genel bakış, izleme listesi ve toplu aktarım yer almakta. 

OpenSea icra kurulu başkanı Devin Finzer ve Gem'in direktörlerinden Lorens Huculak, OpenSea ve OpenSea Pro'nun iki farklı hedef kitleye hitap ettiğini dile getiriyor. OpenSea daha çok hayranlara ve kripto meraklılarına hitap ederken, OpenSea Pro, NFT ekosistemini oluşturan güçlü kullanıcı topluluğunu hedefliyor.

Şirket, promosyon dönemi boyunca, OpenSea Pro aracılığıyla OpenSea'de yüzde 0 komisyon ile listeleme yapılabilecek. Ancak promosyon dönemi bittiğinde OpenSea'deki komisyon ücretleri yüzde 2,5'a geri dönecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.