Yerli aralıklı oruç uygulaması: Kompanion | Uygulama inceleme

Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise yerli bir aralıklı oruç uygulaması olan Kompanion oldu.

Konuşma odağında bir eğitim uygulaması olan Sago Mini First Words'ün tüm detaylarını Otsimo kurucu ortağı Zafer Elcik ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise yerli bir aralıklı oruç uygulaması olan Kompanion oldu.

Kompanion uygulamasının tüm detaylarını Kompanion kurucu ortağı Erkmen Erakkuş ile konuştuk. Kullanıcılarına kişiselleştirilmiş aralıklı oruç planları hazırlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Kompanion, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda.

Kompanion, kullanıcılarına aralıklı oruç için sayaç, öğrenme merkezi, motivasyon alanı, mod günlüğü, kişiye özel oruç planı ve kilo değişim grafiği gibi özellikler sunuyor. Ekstra özellikler için Premium aboneliğe sahip olan Kompanion, ücretsiz olarak da kullanılabiliyor.

Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için kullanılabilecek olan başarılı bir uygulama olan Kompanion uygulaması, oldukça şık ve sade bir tasarıma sahip. Dilerseniz Kompanion uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.