BiSU, 100 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

BiSU tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre yatırım, İntegral Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. BİSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu üzerinden nitelikli yatırımcıların katılımı ile birlikte gerçekleşti.
BiSU, 100 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Su siparişlerini dijitalleştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan BiSU'yu ilk olarak 2015 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. 2019 yılında online market işine de giriş yapan BiSU, yeni bir yatırım daha aldı. Edindiğimiz bilgilere göre BiSU'nun yeni yatırım turu, 100 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.

Hatırlatmak gerekirse BiSU, geçtiğimiz Kasım ayında BiSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nu kurmak için ilk adımını atmıştı. İntegral Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. BİSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Ocak ayında katılma payı ihraç onayını da aldı.

BiSU tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım, İntegral Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. BİSU Girişim Sermayesi Yatırım Fonu üzerinden nitelikli yatırımcıların katılımı ile birlikte gerçekleşti. Söz konusu yatırımın birinci fazın ilk yarısı kapsamında alındığını ve ilerleyen dönemlerde yatırımların devam edeceğini de ekleyelim.

2021 yılının Eylül ayında Aslanoba Capital, Alesta Yatırım ve melek yatırımcılarının katılımı ile köprü yatırım turu gerçekleştiren BiSU'nun değerlemesinin yaklaşık 50 milyon dolara ulaştığını sizlerle paylaşmıştık. Aradan geçen yaklaşık 1,5 yıllık süre içinde BiSU'nun değerlemesi iki katına çıkmış oldu.

BiSU tarafından aktarılan bilgilere göre 100 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım, şirketin dağıtım yaptığı depo ağını genişletmek için kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.