Birleşik Ödeme'nin yeni ismi United Payment oldu

Birleşik Ödeme, adını da değiştirerek marka kimliğini yenilediğini açıkladı. Şirketin yeni adı ise United Payment oldu.
Birleşik Ödeme'nin yeni ismi United Payment oldu

Ülkemizin önde gelen ödeme şirketlerinden Birleşik Ödeme, adını da değiştirerek marka kimliğini yenilediğini açıkladı. Şirketin yeni adı United Payment olurken, Birleşik Ödeme'nin bu ismi Türk Patent ve Marka Kurumu kayıtlarına göre 3 yıl önce aldığını da belirtelim. 

Şirketin, böyle bir yenilik yapmasının nedeni, operasyonlarını yürüttüğü Türkiye, Azerbaycan, Romanya, Gürcistan ve İngiltere’nin yanı sıra açılacağı yeni ülkelerin ve globalde atacağı önemli adımlar olarak belirtildi. 

United Payment CEO’su İlker Sözdinler, globalde yeni fırsatlara hazırlanırken, Türkiye, Azerbaycan, Romanya, Gürcistan ve İngiltere operasyonlarının tam gaz devam ettiğini ve bölgede lider fintech gücü olma hedefi kapsamında yeni bir adım atarak hikayelerini güçlü bir kimlikle taçlandırdıklarını söyledi. United Payment Pazarlama Direktörü Seda Küçükfırat Arslan ise United Payment'ın sunduğu çözümler arasında yaratacağı sinerjiyi adeta bir maestro gibi yöneterek, müşterinin tüm ihtiyaçlarına tek adresten cevap verebilecek benzersiz bir gücü oluşturduğunu dile getirdi.

Markanın logosunun hikayesi de paylaşıldı. Markanın logosu United Payment’ın baş harflerinden oluşuyor; ancak harflerin belirli kısımları görünmüyor. Bu, markanın görünmez gücünü temsil ediyor. United Payment’ın logosu, açılmış bir kilide benziyor, bu da müşterileri için kaosları, düğümleri çözen, inovasyonlarıyla kilitleri açan bir markayı ifade ediyor. Logonun U harfindeki nane yeşili rengi ise markanın sunduğu çözümlerle oluşan ferahlığı anlatıyor. Şirket, markanın var oluş amacını “Hayatın düğümlerini çözen görünmez güç” olarak sloganlaştırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.