ABD'deki Z kuşağının yüzde 70'i Android telefon kullanmak istemiyor

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre Z kuşağındaki kişilerin yüzde 70'i asla Android telefon kullanmayacağını söylüyor. Paylaşılan verilere göre ABD'deki iPhone kullanıcılarının yüzde 34'ünü ise Z kuşağı oluşturuyor
ABD'deki Z kuşağının yüzde 70'i Android telefon kullanmak istemiyor

Teknoloji dünyasının en önemli alanlarından biri haline gelen akıllı telefonlar, yıllar içinde günlük hayatımızın değişmez bir parçası oldu. Akıllı telefon sektörüne baktığımızda ise iOS ve Android olmak üzere iki farklı işletim sistemi karşımıza çıkıyor. 

Kullanıcı sayısı konusunda pazarın açık ara lideri konumunda yer alan Android, Google tarafından geliştirilen bir mobil işletim sistemi. iOS ise Apple'ın sadece iPhone modellerinin kullanımı için geliştirdiği mobil işletim sistemi. Android işletim sisteminin kullanıcı konusunda pazar lideri konumunda yer almasını en büyük sebebi ise isteyen her akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılabilmesi.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.