SPONSORLU

MoneyPay: Migros’tan Hayatı Kolaylaştıran Uygulama

Dijital dönüşüm yatırımlarına 2020 yılında bir yenisini daha ekleyen Migros, perakende satış tecrübesini finans dünyasıyla buluşturduğu MoneyPay ile finans sektörüne yepyeni bir soluk katıyor. MoneyPay, “Hayatı Kolaylaştıran Uygulama” sloganıyla, alışveriş deneyimini tam anlamıyla kolaylaştırmayı hedefliyor.
MoneyPay: Migros’tan Hayatı Kolaylaştıran Uygulama

MoneyPay, hazır limit ile kullanıcılara tanımlanan 30 gün sonra masrafsız geri ödeme imkânı, 7/24 para transferi, QR ile hızlı ve kolay ödeme yöntemi gibi fonksiyonlarıyla tamamen ‘hayatı kolaylaştırmaya’ odaklı bir uygulama.

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ilk özellik: Hazır Limit

MoneyPay’in en önemli hayat kolaylaştıran özelliği ‘’Hazır Limit’’. Uygulama içerisinde her kullanıcıya özel tanımlanan ve Colendi altyapısı ile sunulan Hazır Limit, ‘’şimdi harcayıp, 30 gün sonra masrafsız geri ödeme’’ imkânı sunuyor. Düzenli olarak bu hazır limit tutarını kullanmak ve ödemek de bir “Harcadıkça Kazan” durumu yaratıyor. Alışverişlerde hazır limiti kullandıkça, her ay düzenli olarak size özel tanımlanan hazır limitiniz artıyor.

MoneyPay ile kolaylaşan alışveriş, kullanıcıya ne fayda sağlıyor?

QR kod ya da temassız ödeme seçenekleri artık hayatımızın yeni dinamiği. Çoğu tüketici nakit taşımak yerine, MoneyPay’in sağladığı gibi dijital ve akıllı çözümleri tercih edebiliyor. MoneyPay bunun yanında kullanıcılarına QR kod ile temassız alışveriş imkânı sunuyor. Böylelikle tüm Migros mağazalarında ve Migros uygulamasında MoneyPay üzerinden kolaylıkla ödeme yapılabiliyor. MoneyPay’in online ve offline işleme elverişli olması, alışverişi günün her anında kolay kılıyor.

Migros Mağaza Kasaları MoneyPay ATM’sine dönüşüyor

MoneyPay’in Migros’un geniş mağaza ağını kullanıcılarına avantaj haline dönüştüreceği en önemli özelliklerden biri de, mağaza kasalarının ATM gibi kullanılması olacak. Çok yakında Migros mağazalarındaki kasalardan uygulama ile nakit para çekme olanağı sağlanacak. Böylelikle Migros mağaza kasaları, MoneyPay’in Türkiye’nin her yerinde bulunacak bir MoneyPay ATM’si olarak konumlandırılacak. MoneyPay kullanıcıları ihtiyaç durumunda yakınlarına ve arkadaşlarına kolaylıkla nakit transferi yapabilecek.

Özetle MoneyPay, gücünü Migros’tan alan ve finans dünyasına renk katmaya hazırlanan dinamik bir uygulama olarak ön plana çıkarken, fazlalıklarından arınan yeni dünyada alışverişte akılcı çözümler getirerek sektöre yeni bir soluk getirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.