Mali Müşavirlik ofislerini dijitalleştiren Kalfa, 15 milyon TL yatırım aldı

Kalfa tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 15 milyon TL yatırım aldı. Kalfa'nın 15 milyon TL'lik yatırım turu, Boğaziçi Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Mali Müşavirlik ofislerini dijitalleştiren Kalfa, 15 milyon TL yatırım aldı

Güncel regülasyonlar hakkında bilgiye erişimi kolaylaştıran ve katma değerli servislerle mali müşavirlik ofislerinin gelirlerini artırmayı hedefleyen dijital iş platformu Kalfa, yatırım aldığını duyurdu. Kalfa tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 15 milyon TL yatırım aldı.

Kalfa'nın 15 milyon TL'lik yatırım turu, Boğaziçi Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Boğaziçi Ventures haricinde ise APY Ventures, Mindvest GSYF, Mikro Yazılım, Hedef Portföy ve bireysel yatırımcılar da katıldı. 15 milyon TL'lik yatırım turunun, 180 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim.

Sistem Global Danışmanlık firmasının spin-off şirketi olan Kalfa tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin teknolojisini güçlendirmesi ve daha fazla mali müşavire ulaşması için kullanılacak. Mali müşavirler için insan destekli dijital iş platformu olarak hizmet veren Kalfa, mali müşavirlerin operasyonel süreçlerini nitelikli personel ve sektörel yazılım altyapısı ile gerçekleştiriyor.

Operasyonel yoğunluk, hızlı değişen regülasyonun doğru yorumlanması ve ek gelir ihtiyacının mali müşavirlik ofislerinin karşı karşıya kaldığı üç temel sorun olduğunu belirten Kalfa kurucu ortaklarından Demirhan Şener, şirketin bu üç problemi çözmek üzere yola çıktığını aktardı.

Ekosistemdeki 27 yıllık tecrübelerinden doğan ilk spin-off şirketleri olan Kalfa'nın mali müşavirlik ve muhasebe dünyasının dönüşümüne öncülük ettiğini aktaran Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karslıoğlu, Kalfa ekibine ve hayallerini paylaşan yatırımcılarına teşekkür ettiğini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.