İş bulma sürecini kolaylaştıran yapay zeka aracı: Network AI

Network AI, size özel oluşturduğu anahtar kelime araması ve yapay zeka destekli metinler üretimiyle LinkedIn üzerinden iş bulma sürecini kolaylaştırıyor.
İş bulma sürecini kolaylaştıran yapay zeka aracı: Network AI

Wonsulting.AI çatısı altında yer alan iş ağı geliştirmeye odaklanan Network AI, LinkedIn üzerinden iş bulmayı kolaylaştırıyor. Özellikle yurt dışında iş arayışınız mevcutsa, aracın deneme sürümü aradığınız alanda iş bulmanızı hızlandırabilir. 

Wonsulting.AI'a giriş yaptığınızda, mezun olduğunuz bölüm ve mesleki deneyiminize dair bilgiler istiyor. Bu bilgileri tamamladıktan sonra yönlendirildiğiniz panel üzerinden Network AI'a erişebiliyorsunuz. Öncelikle "mülakata girmek istiyorum", "endüstri bağlantıları kurmak istiyorum" ve "sadece iş ağımı geliştiriyorum" seçenekleri arasından seçim yapmanız gerekiyor. 

Ardından Network AI sizin için bir metin oluşturuyor. Eğer oluşturulan metni beğenmezseniz daha fazla metin oluşturulmasını talep edebilirsiniz. Network AI'ın demo sürümünde tarafınıza 10 token tanımlanıyor. Her bir metin üretimi ise 1 token değerinde. Yani 10 metin üretme hakkınız mevcut. 

Üretilen metinleri doğrudan düzenleyebilir, kopyalayabilir ve kaybolmaması için favorilerinize ekleyebilirsiniz. Mesajların sağ alt kısmında bulunan LinkedIn'e git butonuna tıkladığınızda, Network AI, sizin için oluşturduğu anahtar kelimelerle arama yapıyor. 

Örneğin içerik departmanlarında iş aramayı hedefleyen ilk sorgumda LinkedIn'de "content hiring" anahtar kelimesi aratılırken, iş ağı genişletmeyi hedefleyen ikinci sorgumda "Tech writer let's chat" araması gerçekleştirildi. 

Wonsulting AI çatısı altında aynı zamanda özgeçmiş geliştirmenizi sağlayan Resume AI da yer alıyor. Resume AI ile bir şablon üzerinde öz geçmişinizi kolayca oluşturabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra mevcut özgeçmişinizi platforma yükleyerek hataları düzeltmesini isteyebiliyorsunuz. 

Her bir işlem için token üzerinden fiyatlandırma yapılıyor.10 token 12 dolar, 20 token 15 dolar ve 50 token 30 dolar üzerinden fiyatlandırılıyor. Ayrıca aracı 3 arkadaşınıza önerirseniz, 5 token kazanmanız da mümkün. Wonsulting AI çatısı altında sunulan tüm bu araçlar, özellikle yurt dışında geniş kapsamlı bir iş arayışında bulunmayı planlayanlar için önemli bir çözüm olabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.