Türkiye'nin ilk Web3 girişim sermayesi yatırım fonu Re-Pie Webrazzi Web3 GSYF, SPK onayını aldı

Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayını aldı. Kurumlardan ve bireylerden yoğun ilgi ile birlikte fon büyüklüğü ise ilk hedefi olan 100 Milyon TL'nin üstünde bir hedef belirlendi.
Türkiye'nin ilk Web3 girişim sermayesi yatırım fonu Re-Pie Webrazzi Web3 GSYF, SPK onayını aldı

Webrazzi olarak 500 milyon TL’lik Girişim Sermayesi Yatırım Fonları kurmak için Re-Pie ile anlaştığımızı, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Fintech 2022 sahnesinde duyurmuştuk. Re-Pie ile kurduğumuz ilk fon olan Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayını aldı

Odağına teknoloji ve internet dünyasının en heyecan verici kavramları arasında yer alan Web3'ü alan Re-Pie Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu, SPK onayının ardından kısa süre içinde yatırımlarına başlayacak. Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonunun ülkemizdeki ilk resmi Web3 odaklı GSYF olduğunu da ayrıca ekleyelim.

Taleple birlikte fon büyüklüğü hedefi de arttı

Web3 alanında globale hizmet verecek araçlardan yapay zekaya ve oyunlara kadar pek çok farklı alandaki Web3 projelerine odaklanacak olan Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu, erken aşama projelere (Tohum ve tohum öncesi) yatırım yapacak.

Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonunu duyurduğumuz ilk günden beri yoğun bir talep ile karşılaştık. İlk etapta Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonunun büyüklüğünün 100 milyon TL olacağını sizlere aktarmıştık. Gelen yoğun talep ile birlikte fon büyüklüğünü de artırma kararı aldık.

Yeni dünyanın girişimlerine yatırımcı olmak istiyorsanız geç kalmayın!

Nitelikli yatırımcıların ve kurumların katılabileceği Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonuna katılmak için geç kalmamanızı tavsiye ederiz.

Kısa süre içinde yatırımlarına başlayacak olan Web3 girişim sermayesi yatırım fonumuzu yazılım teknolojilerine odaklanan başka yatırım fonları da takip edecek. Webrazzi'nin yakın zamanda kuracağı fonların toplam büyüklüğünün ise 500 milyon TL'nin üzerinde olmasını bekliyoruz.

Dilerseniz Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilir ve kurumlara ve bireylere farklı avantajları da barından fonumuza katılabilirsiniz. Webrazzi Web3 girişim sermayesi yatırım fonu ile gerçekleştireceğimiz yatırımları ilerleyen dönemlerde sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.