Akıllı ekrana dönüşmesi beklenen yeni HomePod, 2024 yılında karşımıza çıkabilir

Yeni HomePod modelinin 7 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Ming-Chi Kuo tarafından aktarılan bilgilere göre yenilenen HomePod, 2024 yılında resmen tanıtılabilir.
Akıllı ekrana dönüşmesi beklenen yeni HomePod, 2024 yılında karşımıza çıkabilir

Apple'ın iPad benzeri akıllı ekranlar üzerinde çalıştığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Siri destekli HomePod modelleri ile 2017 yılında akıllı hoparlör pazarına giriş yapan Apple, yenilenen HomePod modeli ile birlikte akıllı ekran pazarına giriş yapabilir.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre HomePod, özellikle tasarım anlamında büyük bir değişiklik yaşayacak. Siri desteği ile birlikte gelen HomePod, yeni versiyonunda bir ekrana da sahip olacak.

HomePod, üzerinde bulunan ekran sayesinde kullanıcılarına yeni ve daha başarılı bir deneyim sunacak. Yeni HomePod modelinin 7 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Kuo tarafından aktarılan bilgilere göre yenilenen HomePod, 2024 yılında resmen tanıtılabilir.

Ekran ile gelecek olan HomePod modelinin, akıllı ev teknolojilerine odaklanması ve iPad, Apple TV ve eski HomePod modellerinin bir karşımı olması bekleniyor. Kısacası yeni HomePod modeli, Siri destekli akıllı bir ekran olacak. Akıllı ev teknolojileri pazarının her geçen gün büyümeye devam ettiğini de hatırlatalım.

Akıllı ev teknolojileri pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan Amazon, 2017 yılında dokunmatik ekranlı Amazon Echo Show modelini tanıtmıştı. Pazarın bir diğer önemli oyuncusu olan Google ise Amazon Echo Show modelinin tanıtılmasından yaklaşık 1 yıl sonra Lenovo Smart Display ile karşımıza çıkmıştı.

Apple'ın, ekranlı HomePod modeli ile ne gibi özellikler sunacağını ise zaman gösterecek. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.