RTB House, 2022 yılında Türkiye’de yüzde 93 büyüdü

RTB House, en hızlı büyümeye sahip 1000 Avrupalı ​​şirketin listelendiği FT1000'de yer aldı. Şirket, Türkiye’de 2022 yılında yüzde 93 büyüdü.
RTB House, 2022 yılında Türkiye’de yüzde 93 büyüdü

Financial Times ve araştırma şirketi Statista’nın birlikte hazırladığı “Financial Times 1000 Listesi” yayınlandı. 2018 ve 2021 yılları arasında gelir açısından büyüme gösteren RTB House, Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketleri 1000 listesinde 6. kez yer aldı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz sene, RTB House'ın 2021'de yüzde 300'lük büyümesini sizlere aktarmıştık. Şirketin, 2022'de Türkiye'de, yüzde 93 oranında büyüdüğü bilgisi paylaşıldı.

RTB House, Financial Times 1000 Listesi'nde yüzde 249’luk gelir artışı ile kendine yer buldu. Şirketin çalışan sayısı ise 4 yılda 423'ten 1018'e çıkarak iki kattan fazla arttı.

RTB House COO’su Daniel Surmacz, RTB House'un sadece gelir açısından değil, aynı zamanda ekip olarak da büyüdüğünü; ekibin Financial Times tarafından bir kez daha takdir edilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Surmacz, özellikle mevcut ekonomik koşullar ve değişen sektör dinamikleri içerisinde bunu başarmanın çok şey ifade ettiğini de sözlerine ekledi.

Tamamen derin öğrenme algoritmalarından yararlanan ilk ve tek yeniden reklam hedefleme şirketi olarak öne çıkan RTB House, çerezsiz gelecek için hızla hazırlanırken içeriğe dayalı hedefleme yaparak teknolojisini adapte ediyor.

Sürekli değişen ve gelişen pazarda anahtar rol oynayan derin öğrenme, kendi kendini yöneten kişiselleştirilmiş reklamlar sunarak, dijital reklam kampanyalarının etkinliğini artırırken kullanıcı gizliliğinin de korunmasını sağlıyor. Böylece üçüncü taraf çerezler kaldırıldığında, derin öğrenmenin pazar için en önemli teknoloji olacağı ve açık internet ile kullanıcılarının gizliliğinin korunmasına da sağlayabileceği belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.