PayTR’ın yeni CEO’su Merve Tezel oldu

2018'den beri PayTR CEO'su olarak görev alan Tarık Tombul, PayTR Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya devam edecek.
PayTR’ın yeni CEO’su Merve Tezel oldu

PayTR'ın yeni Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Merve Tezel oldu. 2018'den beri PayTR CEO'su olarak görev alan Tarık Tombul, PayTR Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya devam edecek.

Merve Tezel, profesyonel kariyerinin ilk 10 yılını Yapı Kredi Bankası ve Garanti Ödeme Sistemleri'nde geçirdikten sonra 15 yıla yakın bir süre boyunca Visa'da görev aldı. Visa bünyesinde beş yıl boyunca Güneydoğu Avrupa Danışmanlık ekibinin liderliğini yürüten Tezel, 2012'den beri Visa Türkiye'nin Genel Müdürü rolünü üstlendi. Tezel, Robert Kolej'den mezun olduktan sonra ABD'de Ithaca Üniversitesi ve Lehigh Üniversitesi'nde işletme lisans ve lisansüstü eğitimlerini tamamladı.

PayTR'ın mevcut CEO'su Tarık Tombul, 2018'den beri üstlendiği rolde PayTR'ın işlem hacminin 30 katına çıkmasına ve 70 bini aşkın yeni iş yerinin PayTR müşteri portföyüne katılmasına önderlik etti. PayTR Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz, Tombul'la ilgili, “Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Tarık Tombul'un sektör tecrübesi ve vizyonunun şirketimizin büyümesine önemli katkıları olacağını düşünüyorum ve beraber çalışmaya devam edeceğimiz için büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Merve Tezel'e yeni görevinde başarılar dileriz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.