Bulutistan Türkiye’nin Genel Müdürü Gökhan Gençtürk oldu

Değişiklik sonrasında Gençtürk yurt içi operasyonlarına, şirketin halihazırdaki CEO’su Begim Başlıgil de yurt dışı operasyonlarına odaklanacak.
Bulutistan Türkiye’nin Genel Müdürü Gökhan Gençtürk oldu

Bulutistan Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gençtürk, Bulutistan Türkiye Genel Müdürü görevine getirildi. Bu değişiklikle Gençtürk yurt içi operasyonlarına, şirketin halihazırdaki CEO’su Begim Başlıgil de yurt dışı operasyonlarına odaklanacak. Bulutistan ise organizasyonel değişim sonrasında yeni yatırım ve ofislerle yurt dışı operasyonlarını hızlandırmayı hedefliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Elektrik Mühendisliği lisans ve İstanbul Üniversitesi’nden İşletme Yönetimi yüksek lisans derecelerine ve Kaliforniya Üniversitesi Global Pazarlama Yönetimi, Uluslararası Finans Yönetimi, Değişim ve Teknoloji Yönetimi Programı mezunu olan Gökhan Gençtürk, kariyerine Siemens Nixdorf’da Account Manager olarak başladı. Daha sonra sırasıyla; Siemens Business Services’da İş Geliştirme Müdürü, Siemens Bilgi Teknolojileri Hizmetleri ve Servisleri’nde Satış Müdürü, Fujitsu Technology Solutions’da Kurumsal Satış Direktörü, Fujitsu Technology Solutions’da Kurumsal Satış Direktörü ve Xerox’da Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Gençtürk Genel Müdürlük görevine atanmadan önce Bulutistan Türkiye’de Satıştan sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Bulutistan’ın Türkiye Genel Müdürü olarak yeni görevinin başına geçen Gökhan Gençtürk, yeni organizasyonel yapılarıyla hem Türkiye hem dünyada operasyonlarını büyüttüklerini belirterek, “Yeni dönemde, Türkiye’de hizmet verdiğimiz yaklaşık bin müşteride daha çok derinleşmeyi, farklı coğrafyalardaki katma değerli hizmet ihracatını artırmayı, müşteri sadakati ve yeni bulut projeleri ile onlara destek olmayı ve yeni logo kazanımları elde etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.