Appcircle'ın yeni CEO'su Tansu Yeğen oldu

Appcircle, ülkemizdeki teknoloji ekosisteminin önemli isimleri arasında yer alan Tansu Yeğen'in 1 Mart 2023 itibarıyla dünya çapındaki operasyonlarından sorumlu olarak CEO ve Kurucu Ortak olarak Appcircle ekibine katıldığını duyurdu.
Appcircle'ın yeni CEO'su Tansu Yeğen oldu

Mobil projeler için derleme ve yayınlama platformu olarak karşımıza çıkan Appcircle girişimini ilk olarak 2020 yılını Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Appcircle, ülkemizdeki teknoloji ekosisteminin önemli isimleri arasında yer alan Tansu Yeğen'in 1 Mart 2023 itibarıyla dünya çapındaki operasyonlarından sorumlu olarak CEO ve Kurucu Ortak olarak Appcircle ekibine katıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda Apple, Turkcell, IBM ve Samsung gibi önemli teknoloji firmalarında yöneticilik yapan Tansu Yeğen, son 4,5 yıldır ise UiPath'ın Avrupa Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Tansu Yeğen'in Almanya, Ukrayna ve Türkiye’de satış yönetimi ve stratejisi, ortaklıklar ve operasyonlar konusunda 30 yıldan fazla deneyime sahip olduğunu da paylaşalım.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Appcircle kurucusu Osman Çelik, Tansu'nun dünya çapındaki operasyonlarına liderlik etmesinden, müşterileri ve iş ortaklarıyla daha derin ilişkiler geliştirecek olmasından dolayı heyecan duyduklarını paylaştı.

CEO ve Eş Kurucu olarak Appcircle'a dahil olan Tansu Yeğen ise Appcircle'ın kurumların mobil uygulamalara yönelik artan talebe ayak uydurabilmesini ve sağladığı otomasyonla uygulamaların daha hızlı ve hatasız olarak mobil uygulama mağazalarında yayınlamalarını sağladığını dile getirdi. Yeğen, hedefinin daha önce uluslararası şirketlerdeki tecrübelerinden yararlanarak Appcircle’ın önümüzdeki senelerde Amerikan borsalarında yer alması olacağını da sözlerine ekledi.

Hatırlatmak gerekirse mobil uygulamaların geliştirilme sürecinde yüzde 20'ye kadar zamandan verimlilik sağlayan Appcircle, tüm kurumsal mobil geliştirme süreçlerini tek bir platformda birleştirirken sürüm yayınlama süreçlerini de otomasyonla yönetiyor. Appcircle ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.