Masraf yönetim yazılımı sunan N2F, 25.5 milyon dolar yatırım aldı

Masraf yönetim yazılımı sunan N2F, PSG Equity tarafından 25.5 milyon dolar (24 milyon euro) yatırım aldı.
Masraf yönetim yazılımı sunan N2F, 25.5 milyon dolar yatırım aldı

PSG Equity, masraf yönetim yazılımı sunan N2F'ye 25.5 milyon dolar (24 milyon euro) yatırım yaptı. N2F, PSG Equity'nin Fransa'daki 9, Avrupa'daki ise 21. yatırımı olarak konumlanmakta. 

N2F, yatırım ile birlikte uluslararası planlarını hayata geçirebilecek. Buna ek olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 200'den fazla çalışanı bünyesine katabilecek ve yeni ürünlere yatırım yapabilecek.

Girişimin faaliyet alanı

Fransa merkezli N2F, Nicolas Dubouloz ve Jean-Joseph 2015 yılında kuruldu. Masraf yönetim yazılımı çözümleri sunan şirket, masraf yönetimi sürecini 4 kat daha hızlı bir hale getiriyor. N2F'in ürününün 11 dilde faaliyet gösterdiğini de ekleyelim. Girişim, pazardaki en hızlı akıllı tarama araçlarını sunarken, kullanıcı dostu arayüzü ve yapay zeka destekli dolandırıcılığa karşı özellikleriyle dikkat çekiyor. 

8 yıl içinde 86 ülkeden 10 binden fazla işletmeye hizmet veren N2F'nin müşterileri arasında DMG MORI ve Holidu gibi Avrupa'nın önde gelen şirketleri yer alıyor. Şirket ayrıca 2022'de SaaS çözümü olan Keeple'ı da piyasaya sürdü. 

Girişimin hedefleri  

N2F, Avrupa'da 20 milyon işletmeye destek olmayı hedefliyor. Bununla beraber şirket, Ar-Ge yatırımını da artıracak. Bu yatırım kapsamında N2F, PSG Equity’nin finansal desteğinin yanı sıra stratejik ve operasyonel desteğini de kazanmış oluyor. Bu süreçte PSG, stratejik kararlar kapsamında girişimin kurucuları ve yönetim ekibiyle yakın temasta olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.