Sigorta ve varlık yönetimine odaklanan Equisoft, 125 milyon dolar yatırım aldı

Equisoft tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 125 milyon dolarlık yatırımın 36 milyon doları Investissement Québec, 34 milyon doları ise Quebec hükümetinden geldi.
Sigorta ve varlık yönetimine odaklanan Equisoft, 125 milyon dolar yatırım aldı

Sigorta ve varlık yönetimi odağında yazılım teknolojileri geliştiren bir girişim olarak hizmet veren Equisoft, yatırım aldığını duyurdu. Kanada'nın en köklü girişimleri arasında yer alan Equisoft, 125 milyon dolar yatırım aldı.

Equisoft tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 125 milyon dolarlık yatırımın 36 milyon doları Investissement Québec, 34 milyon doları ise Quebec hükümetinden geldi. Kalan 55 milyon dolarlık yatırımı ise Equisoft'un eski yatırımcıları konumunda bulunan Export Development Canada (EDC) ve Fondaction yaptı.

Alınan 125 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Equisoft'un bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 138 milyon dolara ulaştı. Hayat sigortası, servet ve varlık yönetimi şirketlerinin dijital dönüşümüne odaklanan Equisoft, aldığı yeni yatırımını uluslararası büyüme ve Ar-Ge çalışmalarını desteklemek için kullanacak.

1994 yılında Luis Romero tarafından Montréal'de kurulan Equisoft, sigorta ve yatırım odağında hizmet veren şirketlere dijital çözümler sunuyor. Sunduğu dijital çözümlerle birlikte sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinin dijital dönüşümünü destekleyen Equisoft, 17 ülkede toplamda 250'den fazla şirkete hizmet veriyor.

Kanada, ABD, Birleşik Krallık, Kolombiya, Şili, Güney Afrika, Hindistan ve Avustralya'da ofislere sahip olan Equisoft, özellikle Latin Amerika bölgesinin en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Paylaştığı bilgilere göre toplam gelir ve yıllık tekrarlanan gelirini bir önceki yıla oranla yüzde 45 oranında artıran Equisoft, 2022 yılında 150 milyon dolar gelir elde etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.