Yazılım teknolojilerine odaklanan Temporal, 75 milyon dolar yatırım aldı

Temporal'ın 75 milyon dolarlık yatırım turuna Sequoia Capital, Index Ventures, Amplify Partners, Madrona Venture Group, Addition Ventures ve Greenoaks gibi önemli yatırımcılar katıldı.
Yazılım teknolojilerine odaklanan Temporal, 75 milyon dolar yatırım aldı

Yazılım geliştiricilerinin hayatını kolaylaştıran bir yönetim aracı olan Temporal Technologies, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Hatırlatmak gerekirse Temporal, en son 2022 yılının Şubat ayında Index Ventures liderliğinde 103 milyon dolar yatırım almıştı. 

Aradan geçen 1 yılın ardından tekrar yatırım aldığını duyuran Temporal tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, "Series B-Prime" olarak adlandırdığı yatırım turunda 75 milyon dolar yatırım aldı. Temporal'ın 75 milyon dolarlık yatırım turuna ise Sequoia Capital, Index Ventures, Amplify Partners, Madrona Venture Group, Addition Ventures ve Greenoaks gibi önemli yatırımcılar katıldı.

Temporal tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin değerlemesi ise 1,5 milyar doların üzerinde. Alınan 75 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Temporal Technologies girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 200 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

Temporal'ın paylaştığı bilgilere göre alınan 75 milyon dolarlık yeni yatırım, açık kaynak topluluğuna ve bulut hizmetine yapılan yatırımı hızlandırmak için kullanılacak.

2019 yılında Maxim Fateev ve Samar Abbas tarafından Washington'da kurulan Temporal, yazılım geliştirme süreçlerine odaklanıyor. Müşterilerinin geliştirdiği uygulama ve servisler için bakım ve yönetim hizmeti sunan Temporal, mikro servislere odaklanıyor.

Müşterilerinin esnek uygulamalar oluşturmasını ve bu uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayan Temporal; Netflix, Comcast, Snap, Box, Qualtrics ve Postman gibi oldukça önemli müşterilere de sahip. Temporal'ın temel amacı ise sunduğu yönetim ve izleme aracı ile birlikte yazılım geliştiricilerinin zamandan tasarruf etmesini sağlamak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.