Web3 ve blokzincir alanında faaliyet gösteren GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den 3.5 milyon TL yatırım aldı

GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den 3.5 milyon TL yatırım aldı. Şirket, geliştirdiği Web3 teknoloji ürünlerini hem küresel ölçekte kullanıma sunuyor hem de teknoloji ihraç ediyor.
Web3 ve blokzincir alanında faaliyet gösteren GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den 3.5 milyon TL yatırım aldı

Web3 ve blokzincir teknolojileri alanında faaliyet gösterilen GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den 3.5 milyon TL yatırım aldı. Şirket, geliştirdiği Web3 teknoloji ürünlerini hem küresel ölçekte kullanıma sunuyor hem de teknoloji ihraç ediyor. Alanında uzman isimler tarafından kullanıma açılan ürünlerin dünyanın 55 ülkesinde kullanıcısı bulunuyor.

GAMI Teknoloji'nin aktif olarak kullanımda olan ürünleri arasında Web 3.0 Pazarlama Platformu, Blokzincir Tabanlı Kitlesel Fonlama Platformu ve NFT ile Çalışan Egzersiz Mobil Uygulaması yer alıyor. 40 kişilik ekibiyle faaliyet gösteren şirketin merkezi ise İstanbul’da yer alıyor. Ekibin kurucu kadrosu finans, hukuk, yatırım ve pazarlama gibi alanlarda tecrübe sahibi isimlerden oluşuyor.

GAMI Teknoloji CEO’su Gökhan Altın, GAMI Teknoloji olarak, Web3 ve blokzincir ekosistemine yönelik yenilikçi teknolojiler ürettiklerini; yürüttükleri Ar-Ge süreçleriyle önemli tecrübeler kazanırken, ciddi bir bilgi birikimi de elde ettiklerini söyledi. Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımlarını aldığını belirten Altın, hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırarak, küresel ölçekte zirveye oynayan bir yapıya bürünmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi. 

Bulls Girişim Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya ise GAMI Teknoloji'nin hayata geçirdiği merkeziyetsiz uygulamalarla blokzincir dünyasında adından sıklıkla söz ettirdiğini söyledi. Akkaya, Türk uzmanlar tarafından geliştirilen ve kullanıma açılan blokzincir fonlama ve Web 3.0 tabanlı pazarlama platformlarının yanı sıra Metaverse, cüzdan ve trade platformlarının da 2023 yılı içerisinde kullanıma açılması planlandığını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.