SPONSORLU

İnsan Kaynakları ve İş Gücü Yönetimi Yazılımı idenfit, 2027 Hedeflerini Açıklıyor

idenfit, sürekli olarak değişen çalışma dünyası ve İKY teknoloji sistemlerinin bu gelişmelere adapte olmasına önem veriyor.
İnsan Kaynakları ve İş Gücü Yönetimi Yazılımı idenfit, 2027 Hedeflerini Açıklıyor

Gelişen iş gücünün taleplerini karşılama prensibi ile günümüz ve gelecek için yenilikçi çözümler planlayarak çalışmalarını başarıyla sürdürüyor.

2027 Yılında Tüm idenfit Ürünleri; Daha Zeki, Hızlı ve Esnek Olacak

idenfit, İKY birimlerinde daha az iş yükü, daha az sirkülasyon ve daha akıllı işe alım prosedürleri planlıyor.  Geleneksel İKY sistemlerinin hayal edilen sonuçları sunmayacağının bilincinde olarak kendisini sürekli güncelliyor. Modern iş gücü gereksinimlerine uygun olarak tasarlanan ve gerçek zamanlı içgörülerle şekillenen idenfit, geleceğin İKY yaklaşımında işletmelere destek sağlıyor.

Daha Akıllı İşe Alımlar, Daha Yüksek Çalışan Deneyimi, Daha Memnun İşverenler

İKY profesyonelleri, işverenler ve çalışanlar için tek panel üzerinde benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlayan idenfit, tüm modüllerini yeni özelliklerle zenginleştirmeye devam ediyor. Yoğun iş yüküne sahip İKY profesyonellerine zamandan tasarruf ederek değer yaratan işler üretme fırsatı sunmak, idenfit’in öncelikleri arasında bulunuyor. idenfit, kararlı bir duruşla doğru araçları sağlama konusunda geliştirmelerine devam ediyor.

Verimlilik ve Kalite Adına Değişimden Korkmuyoruz!

Mavi yaka, gri yaka, beyaz yaka çalışanlar, işverenler ve İKY profesyonellerine daha iyi bir çalışma dünyası yaratmaları için rehberlik ediyoruz. Şirketlerin büyüme aşamalarına ve gereksinimlerine uygun doğru araçlara erişmelerini sağlamak için değişimden korkmuyoruz. Merkeze insanı alıp, mutlu çalışanlar ve verimli iş süreçleri için tüm modüllerimizi ve iş akışlarımızı sürekli gözden geçiriyoruz.

Hâlâ yapılacak çok şey var biliyoruz… Ve bunun için çok çalışıyoruz!

idenfit hizmetleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.