Kripto protokolleri için güvenlik yazılımı geliştiren Chaos Labs, 20 milyon dolar yatırım aldı

Chaos Labs'in 20 milyon dolarlık tohum yatırım turu, Galaxy Digital ve PayPal Ventures'ın ortak liderliği ile gerçekleşti.
Kripto protokolleri için güvenlik yazılımı geliştiren Chaos Labs, 20 milyon dolar yatırım aldı

Odağına kripto ekosistemini alan yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Kripto protokolleri için ekonomik bir güvenlik sistemi geliştiren Chaos Labs, yatırım aldığını duyurdu. Chaos Labs tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 20 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Chaos Labs'in 20 milyon dolarlık tohum yatırım turu, Galaxy Digital ve PayPal Ventures'ın ortak liderliği ile gerçekleşti. Yatırım turuna, Galaxy ve PayPal Ventures'ın haricinde ise Coinbase, Uniswap, Lightspeed, Bessemer, Hashkey, Balaji Srinivasan ve Naval Ravikant gibi önemli isimler de katıldı. 

Chaos Labs tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, alınan 20 milyon dolarlık tohum yatırımı risk ve güvenlik ürünleri geliştirmek için kullanacak. Geliştirici araçlarına ve bulut altyapısına odaklanan Chaos Labs, kripto protokolleri için otomatize edilmiş güvenlik sistemleri sunuyor.

2021 yılının Ekim ayında Omer Goldberg tarafından New York'ta kurulan Chaos Labs, ilk yılında Aave, Chainlink, Uniswap, BENQI ve Osmosis gibi önemli firmalar işe iş birliğine de gitti. Chaos Labs'in temel amaçları ise DeFi protokollerinin kullanıcı fonlarını saldırılardan korumak ve sermaye verimliliğini optimize etmek..

Tehdit önleme mekanizması ile özelleştirilmiş otomatik güvenlik takibi yazılımı sunan Chaos Labs, mevcut piyasa koşullarından bağımsız olarak protokolün sağlığını ve kararlılığını doğrulamaya yardımcı olan bir simülasyon motoru teknolojisine de sahip. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Chaos Labs kurucusu ve CEO'su Omer Goldberg, her DeFi protokolünün siber saldırılara karşı güvenli olduğunu doğrulamak için düzenli olarak sağlam risk testleri yapması gerektiğine inandıklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.