Ekşi Sözlük, BTK kararı ile erişime engellendi

BTK web sitesinde yer alan bilgilere göre eksisozluk.com, 21/02/2023 tarihli Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellendi.
Ekşi Sözlük, BTK kararı ile erişime engellendi

Geçtiğimiz haftalarda Twitter ve TikTok'a bazı operatörlerden erişim sağlanamadığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise ülkemizin en önemli sosyal ağları arasında yer alan Ekşi Sözlük için benzer bir gelişme yaşandı. Edindiğimiz bilgilere göre Ekşi Sözlük, BTK kararı ile erişime engellendi.

BTK web sitesinde yer alan bilgilere göre eksisozluk.com, 21/02/2023 tarihli ve 490.05.01.2023.-100029 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellendi. Eksisozluk.com'un neden engellendiği konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Twitter üzerinden konu ile ilgili bir açıklama paylaşan Ekşi Sözlük, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördüklerini ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını paylaştı. Eksisozluk.com adresi erişime engellense de şu an için bazı operatörlerden platforma ulaşılabildiğini de ekleyelim.

Ekşi Sözlük tarafından yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz. Ekşi Sözlük'ün erişim engeli ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız. - Ekşi Sözlük

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.