Depremzedeler için Hatay’dan ücretsiz tahliye otobüsleri kaldırılıyor

Obilet'in sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bilgilere göre şirket, depremzedeler için Hatay'dan tahliye otobüsleri kaldırmaya başladı.
Depremzedeler için Hatay’dan ücretsiz tahliye otobüsleri kaldırılıyor

Depremzedelere ve deprem bölgesindeki görevlilere uzaktan yardım rehberini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Depremzedelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olarak ise karşımıza ulaşım çıkıyor. Bu konuda bir çalışma gerçekleştiren Obilet, depremzedeler için ücretsiz tahliye otobüsleri kaldıracağını duyurdu.

Kısa süre önce Instagram ve Twitter üzerinden paylaşılan bilgilere göre Obilet, depremzedeler için Hatay'dan otobüsler kaldırmaya başladı. Tahliye otobüslerinde yer almak için Obilet tarafından paylaşılan "Deprem Bölgesi Tahliye Talebi" formu üzerinden talep oluşturabilirsiniz.

Obilet'in paylaştığı bilgilere göre tahliye otobüslerinin organizasyonu Emre Durmuş ve BaBaLa TV ekibi ile birlikte gerçekleştirilecek. Obilet tahliye otobüslerinin ilk seferlerini dün gerçekleştirdiklerini de ekleyelim. Obilet'in sosyal medya hesapları üzerinden aktardıklarına göre dün 22.00 ve 23.59'da, Hatay'dan iki otobüs seferi gerçekleştirildi.

"Deprem Bölgesi Tahliye Talebi" formu içinde ad - soyad, telefon numarası, kaç kişilik yer talep edildiği ve nereden nereye gidilmek istendiği gibi bilgiler talep ediliyor. Dilerseniz Deprem Bölgesi Tahliye Talebi formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.