Trendyol, Ahbap ve Türk Kızılay Derneği iş birliği ile deprem bölgelerine destek kartı satmaya başladı

50 TL olan destek paketlerini satın alarak deprem bölgelerine yardım göndermek mümkün. 
Trendyol, Ahbap ve Türk Kızılay Derneği iş birliği ile deprem bölgelerine destek kartı satmaya başladı

6 Şubat tarihinde, 11 ili etkileyen iki büyük deprem yaşadık. Bu dönemde birçok kurum, kuruluş, STK ve dernek iş birliği yapıyor. Aynı zamanda markalar da çeşitli destek paketlerini açıklıyorlar. Bu kapsamda Trendyol'da da hem Ahbap hem de Türk Kızılay Derneği iş birliği ile deprem bölgelerine destek paketleri satılmaya başlandı. 50 TL olan destek paketlerini satın alarak deprem bölgelerine yardım göndermek mümkün. 

Ürün açıklamalarında şu ifadeler kullanıldı:

Şubat 2023 tarihinde başta Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman illerimiz başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen ciddi bir deprem yaşadık. Ahbap Derneği olarak deprem bölgelerindeki depremzedelere fayda sağlayabilmek adına teyit edilmiş anlık beslenme, giyim, ısınma, barınma malzemeleri ihtiyaçlarına ve bölgede ilerleyen zamanlarda doğabilecek her türlü ihtiyaca cevap verebilmek için çabalıyoruz. 

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde ve çevre illerde şiddetli bir deprem meydana gelmiştir. Türk Kızılay, depremin ardından Kahramanmaraş ve depremden etkilenen tüm bölgeler için yardım malzemesi sevkiyatını başlatmıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgelerine giyim, barınma ve beslenme malzeme sevkiyatlarımız aralıksız olarak devam ediyor, siz de Kızılay Pazarcık Depremi Dijital Destek Kartı satın alarak depremlerden etkilenenlere yardım edebilirsiniz.

Ürünlerden tek seferde 500 adet satın alınabiliyor. Ürünlerin fiziki değil, dijital olduğunu da belirtelim. Yapılan yardımlar deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönderilecek ve onlar için kullanılacak. 

Dilerseniz Trendyol'daki Ahbap Deprem Bölgelerine Destek Kartı'nı buradan, Türk Kızılay Derneği Deprem Dijital Destek Kartı'nı ise buradan satın alabilirsiniz.

Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. 

Güncelleme:

Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri Trendyol'dan satın alıp göndermek mümkün

Ticaret Bakanlığı'nın birkaç saat önce hayata geçirdiği e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği ile tıpkı Hepsiburada'da olduğu gibi Trendyol'da da depremzedelerin ihtiyaç duydukları ürünlerin satın alınabileceği bir altyapı oluşturuldu. Bu altyapı ile gerekli ürünleri satın alabiliyor ve ihtiyaç sahiplerine gönderilmesini sağlayabiliyorsunuz. Teslimat süreci AFAD koordinasyonu ile gerçekleştiriliyor. 

Eğer depremzedelere ihtiyaç duyulan ürünleri Trendyol üzerinden ulaştırmak istiyorsanız buradan satın alım yapabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.