Netflix, özel planı için iki yeni özelliğini kullanıma sundu

Kısa süre önce ülkemizdeki planları için bir zam uygulayan Netflix, en pahalı planı olan özel isimli planı için yeni özelliklerini kullanıma sundu.
Netflix, özel planı için iki yeni özelliğini kullanıma sundu

Netflix'in kullanıcıların hesaplarını paylaşmalarını tam olarak nasıl engelleyeceğini açıkladığını gün içinde sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce ülkemizdeki planları için bir zam da uygulayan Netflix, en pahalı planı olan özel isimli planı için yeni özelliklerini kullanıma sundu.

Netflix tarafından aktarılan bilgilere göre özel planının kullanıcıları, bugünden itibaren "Netflix Konumsal Ses" ve birden fazla cihaza indirme özelliklerini kullanabilecekler. Hatırlatmak gerekirse Netflix'in özel planı, 4K HDR video çözünürlüğü ve aynı anda 4 desteklenen cihazda izleme gibi özelliklerle ön plana çıkıyor.

Netflix, sunduğu konumsal ses özelliği ile birlikte hiçbir ek ekipman gerektirmeden daha başarılı bir ses performansı sunmayı hedefliyor. Netflix konumsal ses özelliği aralarında Stranger Things, The Witcher, Wednesday ve Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven gibi popüler yapımların da yer aldığı toplamda 700'den fazla içerikte kullanılabiliyor.

İlerleyen dönemde yayınlanacak olan You, Your Place or Mine, Luther: Batan Güneş ve Tour de France gibi popüler yapımların da konumsal ses özelliği ile birlikte gelmesi bekleniyor. Konumsal ses içeren tüm içeriklerin listesini görmek için Netflix’teki arama çubuğuna "konumsal ses" yazmanız yeterli olacaktır. Arama sonuçlarında bu özelliği destekleyen tüm içerikleri bulabilirsiniz. Özel plan kullanıcıları için sunulan bir diğer özellik ise daha fazla cihaza içerik indirme oldu.

Hatırlatmak gerekirse özel plan kullanıcıları bugüne kadar aynı anda sadece 4 cihaza içerikleri indirebiliyordu. 4 cihaz kuralını 6'ya çıkaran Netflix, özel plan kullanıcılarının 6 cihaza aynı anda içerikler indirebilmesine olanak sağlıyor. Son olarak Netflix'in özel planın ülkemizde aylık ücretinin 130,99 TL olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.