Yapay zeka ile e-postalar hazırlayabilen Nureply, 200 bin dolar yatırım aldı

Yapay zeka desteği ile birlikte e-postalar oluşturmanıza odaklanan yerli bir girişim olan Nureply, yatırım aldığını duyurdu.
Yapay zeka ile e-postalar hazırlayabilen Nureply, 200 bin dolar yatırım aldı

Odağına teknoloji ve internet dünyasının geleceği olarak görülen yapay zeka çözümlerini alan girişimler, yatırımlar almaya devam ediyor. Yapay zeka desteği ile birlikte e-postalar oluşturmanıza odaklanan yerli bir girişim olan Nureply, yatırım aldığını duyurdu.

Nureply tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Boğaziçi Ventures'tan 200 bin dolar yatırım aldı. 200 bin dolarlık Nureply yatırımının Boğaziçi Ventures Growth fonu üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Nureply'ın değerlemesi ile ilgili herhangi bir veri ise paylaşılmadı.

Nureply, ilk kez temas edilecek (cold outreach) müşteriler için oluşturulan kampanyaları etkili hale getirmek için yapay zeka desteği ile birlikte kişiselleştirilmiş e-postalar hazırlanmasına odaklanıyor. E-posta hazırlanmasının yanı sıra kampanyaların yönetimi, duygu analizi ve CRM gibi özellikleri de barındıran Nureply, 1000'in üzerinde uluslararası müşteriye hizmet veriyor.

Ücretli bir hizmet sunan Nureply, kullanıcılarına Starter, Grosth ve Pro olmak üzere 3 farklı paket sunuyor. Nureply, aylık 39 dolardan başlayan fiyatlarla kullanılabiliyor.

Nureply ile tüm ajans sahiplerinin sorunlarını, modern teknolojiler kullanarak çözmenin en büyük hedefleri olduğunu belirten Nureply kurucusu Onur Geneş, Boğaziçi Ventures’ın yaptığı bu değerli yatırımla global operasyonlarını her gün daha ileri taşıyıp SaaS modellerini yeni yeteneklerle genişleteceklerini de aktardı.

Nureply’ın geliştirdiği yapay zeka temelli ürünün bu kadar kısa sürede binlerce müşteriye ulaşmasının sebebinin Boğaziçi Ventures'ın yatırım yapma kararı ile aynı olduğunu belirten Boğaziçi Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Nureply’ın sunduğu kişiselleştirilmiş e-posta üretebilen ürünün hem fikrine hem de bu fikri başarı ile hayata geçiren teknolojisine inandıklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.