New HR Sessions: The Focus of HR in 2023, 15 Şubat'ta gerçekleşecek!

15 Şubat 2023 günü, online olarak gerçekleşecek New HR Sessions'ta, insan merkezli organizasyonların oluşumunu, 2023'te İK sektörünün ajandasında nelerin bulunduğunu ve sektörün öne çıkan trendlerini tüm detayları ile konuşacağız.
New HR Sessions: The Focus of HR in 2023, 15 Şubat'ta gerçekleşecek!

Gelişen teknoloji, hayatın her alanında kendini daha fazla belli ederken, iş yapış şekillerinden alışveriş alışkanlıklarımıza, gündelik yaşantıdan ödeme seçeneklerine kadar birçok alanı da değiştiriyor, geliştiriyor. Son dönemde hızlanan dijital dönüşümden en büyük payı alan sektörlerden biri ise hiç şüphesiz İnsan Kaynakları.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde, İnsan Kaynakları departmanları tarafından yürütülen işler, büyük ölçüde dijital ortamda yapılmaya başlandı ve bu bir süredir böyle devam ediyor. Dolayısıyla İK alanında her geçen gün yeni trendler önem kazanıyor, daimi bir döngü kendini gösteriyor. Bu trendleri takip etmek için de İnsan Kaynakları'nın profesyonel isimlerinden öngörüler almak, bu profesyonellerin deneyimlerini dinlemek büyük bir önem arz ediyor. 

Bir süredir teknoloji sektöründe işten çıkarmalar atarken yetişmiş eleman bulmak da bir hayli zorlu olmaya başladı. Sadece teknoloji sektörünün kanayan yarası değil tüm İK sektörünün bu durumda dair yapılması gerekenler, alınması gereken önlemler, şirketlerin 2023 ajandası büyük bir merak konusu. 

New HR Sessions: The Focus of HR in 2023, online olarak gerçekleşecek

Bu kapsamda Crenvo İK ile ortaklaşa hayata geçirdiğimiz New HR Sessions: The Focus of HR in 2023'yi sizlere takdim ediyoruz. 15 Şubat 2023 günü, online olarak gerçekleşecek konferansımızda, insan merkezli organizasyonların oluşumunu ve bu oluşum sürecinde geçirdiği aşamaları, 2023'te İK sektörünün ajandasında nelerin bulunduğunu ve sektörün öne çıkan trendlerini tüm detayları ile gündemimize alacağız. 

Intergenerational Futurist on a Mission of Humanising Transformation

Saat 14.00'te başlayan New HR Sessions'ın ilk oturumunda başlığımız "Intergenerational Futurist on a Mission of Humanising Transformation" olacak. Bu oturumda TEDx konuşmacısı, global düşünce lideri ve yönetici eğitimcisi Philipp Kristian güven, yenilikçilik, gelecek ve dönüşümcü liderlik arasındaki noktaları anlatacak. Aynı oturumda, işin geleceğini insanlaştırmak ve nesiller arası iş birliğini insancıllaştırma gündemimizde olacak. Akabinde Crenvo İK kurucusu ve CEO'su Pınar Kutsal ile Philipp Kristian, merak edilenleri ve daha fazlasını soru-cevaplarla bizlere aktaracak.

How to create human-centered organizations?

Kısa bir aradan sonra, konferansımızın "How to create human-centered organizations?" adlı oturumu gerçekleşecek. Bu oturumda moderasyonu GittiGidiyor'un Chief People & Culture Officer'ı Murat Yüksel üstlenecek; Yüksel'in konukları ise Agile HR Community'nin kurucusu olup İK ve iş profesyonelleri için sertifikalı agile eğitimleri veren Riina Hellström, Delivery Hero'nun Avrupa Yetenek Kazanımı Bölge Başkanı Ehab AbdelHafez ve Time is Ltd. şirketinin kurucusu ve CEO'su Jan Rezab olacak. 

"How to create human-centered organizations?" adlı oturumumuzda gündemimizde insan merkezli organizasyonlar yer alacak. Çalışanı merkeze alarak, çalışanların her an değişen ve dijitalleşen bu dünyada ilgili ve yetkin kalabilmek için gerekli bilgi ve becerileri elde edebilmelerine olanak sağlamalarına değinirken, çalışanların değerlerinin, amacının ve hedeflerinin, kurumun amacı, değerleri ve hedefleri ile uyuşmasını masaya yatıracağız. 

What are the top 5 HR priorities needed in 2023?

Günün "What are the top 5 HR priorities needed in 2023?" adlı son oturumunun moderasyonunu ise Adidas'ın İnsan Kaynakları Direktörü İrem Önal üstlenecek. Önal'ın ilk konuğu 25 yılı aşkın süredir İK alanında hizmet veren, kariyerinde, hızlı tüketim malları, mühendislik ve danışmanlık ile ilaç endüstrisinde İK ekiplerine liderlik etmiş olan, Sanofi'nin Türkiye, İran ve Doğu Akdeniz'den sorumlu İK Direktörü Margaret Howson olacak. Aynı zamanda Philips'in Öğrenme ve Yetenek Lideri Kıdemli Direktörü Charu Mittra ve 35 binden fazla çalışana sahip TechnipFMC'nin Global İnsan Analitiği ve İK Verileri Direktörü Nicholas Behbehani de oturumda konuşmacı olarak yer alacak. 

Çalışan refahı, esnek çalışma modelleri ve çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık büyük çaplı değişime uyum sağlamak için çalışan şirketler için en önemli İK öncelikleri arasında yer alıyor. Biz de "What are the top 5 HR priorities needed in 2023?" adlı oturumumuzda, çalışan deneyiminden çalışan-yönetici ilişkilerine, yetenek açığından hibrit çalışmaya, çalışan görünürlüğünden çalışan bağlılığını yönlendirmeye birçok başlığı gündemimize alacağız. 

İK liderleri, pandemi gibi bir dönemde, zorlu bir ekonomi ve toplumsal huzursuzluk sırasında şirketlere ve çalışanlarına yardım ederken dijital dönüşüme de ayak uydurdular. Bu liderler 2023'te de, kuruluşlar bu değişime adapte olurken ve işin geleceğini planlarken önemli roller oynamaya devam edecekler. 15 Şubat'ta bu değişimi ve İK sektörünün gelecek beklentilerini gelin, hep birlikte dinleyelim. 

Konferansımızın programına ve konuşmacılarına buradan göz atabilir; etkinliğe katılmak için buradan bilet alabilirsiniz.

15 Şubat'ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.