Kullanıcıların odalarını yeniden tasarlayan yapay zeka aracı: Interior AI

Interior AI, kullanıcıların evlerinin iç mimarisini yeniden tasarlıyor. 
Kullanıcıların odalarını yeniden tasarlayan yapay zeka aracı: Interior AI

Daha önce RemoteOK ve Nomadlist gibi ürünleri hayata geçiren levelsio'nun, yapay zeka destekli 3D ev modelleri üreten ürünü “This House Does Not Exist”i duyurduğunu sizlere aktarmıştık. Levelsio şimdi de Interior AI ürünüyle, kullanıcıların evlerinin iç mimarisini yeniden tasarlıyor. 

Evinizdeki odalardan herhangi birinin fotoğrafını, tarayıcı üzerinde çalışan Interior AI'a yükleyerek tasarım önerilerini inceleyebilirsiniz. Yalnız en iyi sonuca erişmek için fotoğrafı 90 derecelik açıyla çekmeniz gerektiğini belirtelim. Yapay zekanın henüz belli bir açıyla çekilmiş fotoğraflar için eğitilmediğini de eklemekte fayda var. 

Yüklemeler ve alınan Render sonuçları sitede gösterilse de; 15 dakika içinde siliniyor. Eğer gizliliğinizi korumak istiyorsanız, Interior AI'ın Pro versiyonunu kullanmanız gerekiyor. Böylece kendi özel çalışma alanınıza da kavuşmuş oluyorsunuz. 

Platformda Barok mimariden art nouveau'ya ve hatta Cyberpunk'a kadar birbirinden farklı mimari tasarımı  destekleyen şablon yer alıyor. Platforma biden fazla fotoğraf yüklemeniz mümkün, ancak ücretsiz 5 render hakkınız bulunuyor. 

Virtual Staging modunda duvar ve tavan gibi inşaatın ana detayları otomatik olarak algılanıyor ve araç bu alanları değiştirmekten kaçınıyor. Interior Design modu ise bu algılama yeteneğine sahip değil.  Öte yandan size daha fazla yaratıcı fikir sunabiliyor. 

Ürünü denerken ofisten 2 farklı fotoğraf kullandım. İlk görselde mutfak görseline vintage bir görünüm kazandırmasını istedim. Bar taburalerindek ve avizelerdeki değişiklik göze çarpıyor. Bununla beraber, mutfak bakında da bazı eksikliklerin bulunduğunu söylemek mümkün. 

Buna ek olarak eğer evinizin açık mutfağını Cyberpunk tarzı bir oturma odasına dönüştürmek isterseniz, Interior AI'ın önerilerinden faydalanabilirsiniz. 

Her ne kadar açılı fotoğraflarda iyi sonuç vermediği belirtilse de, Interior AI, toplantı odasını Vintage bir odaya dönüştürmekte güçlük çekmedi.  

Görselleri indirmeniz için fiyatları sırasıyla aylık 29 dolar ile aylık 299 dolar olarak belirlenen değişen Pro ve Pro Team  paketlerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Her iki pakette de sınırsız render imkanı sunuluyor. Pro pakette 1 kişi için ticari kullanım lisansı tanımlanırken, Pro Team paketinde bu lisans 10 kişiye kadar çıkartılabiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.