Uber Kurye hizmeti, İstanbul için kullanıma sunuldu

Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet vermeye devam eden Uber, yeni bir hizmetini daha ülkemiz için kullanıma sundu.
Uber Kurye hizmeti, İstanbul için kullanıma sunuldu

Türkiye’de indirilme sayısı 5,2 milyona ulaşan Uber'in erişim engeli öncesine göre yüzde 120 büyüdüğünü geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet vermeye devam eden Uber, yeni bir hizmetini daha ülkemiz için kullanıma sundu.

Uber tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da başlattı. 19 Ocak itibarıyla resmi olarak kullanıma sunulan Uber Kurye hizmeti, Uber ayrıcalığı ile İstanbul içinde hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatı yapılabilmesine odaklanıyor.

Uber tarafından alınan bilgilere göre kullanıcılar, uygulamada bulunan "Paket gönder" seçeneğine ek olarak, "Paket al" seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, dünya’da 37 ülkede ve 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını yaşadıklarını aktardı. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcılarının paketlerini anlık olarak kolayca gönderebileceğini de belirten Bahadırlı, kurye iş ortakları ile iş birliği içerisinde hayata geçirdikleri bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Uber'in bu yeni ürün lansmanına özel tüm kullanıcılarına UBERKURYE kodu ile yalnızca İstanbul’da geçerli 70 TL’ye kadar bir adet ücretsiz paket teslimatı hediye ettiğini de ayrıca ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Uber'in rakibi konumunda bulunan inDrive da geçtiğimiz aylarda benzer bir özelliği kullanıma sunmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.